OSSI Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Wkońcu znalazłem dziś troche czasu i inspiracji by zrobić logo do nowego stylu forum.Jeszcze troche pokombinuje więc może zmieni wygląd. Narazie z rzeczy dostępnych w necie stworzyłem coś prostego.Chętni wstawiać screenshoty, może z nich coś zmajstruje.Naprawiłem w nim równiesz shoutbox więc nie musicie sie o to martwić. Jakby sie komuś nie podobał zawsze może w waszych ustawieniach zmienić spowrotem na stary theme subsilver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Powinno Wam wszystkim zmienić ten nowy styl na domyślny ale teraz widze w admince że jednak tego nie zrobiło... jakiś bug w phpbb3. Jeżeli chcecie je zobaczyć zmieńci swój styl w panelu użytkownika na Xudb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nieee... Ten skin jakoś szczególnie mi nieprzeszkadza, ale kolory kłują w oczy normalnie. *_* Szczególnie mi się osobiście zlewają, gdy przeszukuję forum w poszukiwaniu nowych, nieprzeczytanych wiadomości... Po prostu nie wiem gdzie mam kliknąć... Mała masakra... Jak zmienić na starego skina...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Nie kumam.. jest całkiem czytelny... nieprzeczytane tematy mają kolor khaaków czyli fiolet. Może jescze zmienie te kolory czcionek. Tutaj możesz zmienic sobie styl na stary: http://xudb.pl/index.php?app=core&module=usercp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Połącz ten ciemny kolor tła z jakimiś złotymi/złotawymi/wpadającymi w czerwień czcionkami. I będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi