MadAX Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Mam pytanie jak zainstalować skrypty (gdzie wrzucić pliki z rozszerzeniem XML) i jak załadować je w czasie gry?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Zobacz do działu FAQ, masz w Pytaniach do FAQ pytanie o instalację skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadAX Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Tam pisze jak zainstalować skrypty, mody itp. Ale to co ja ściągłem jest w plikach XML i nie mam pojęcia gdzie to wrzucić;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 napisz nazwy plików to pomogę, albo co to za skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Jeśli ściągnąłeś jakiś skrypt w formacie .zip to po wypakowaniu go powinieneś mieć dwa katalogi: script i t. Wszystkie pliki .xml z katalogu script kopiujesz do podkatalogu script w katalogu gry. Natomiast wszystkie pliki .xml z katalogu t do podkatalogu t w katalogu gry. Proste i logiczne? Natomiast co do konfiguracji skryptu, to to tak jak pisał LeWaR, podaj jego nazwę to ci podpowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadAX Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Chodzi mi o to jak wgrać np. cheat do Terran Conflict.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No to w czym problem? Cheat masz w formacie .spk, jak się skrypty instaluje masz w FAQ, jak uruchomić cheat masz w temacie gdzie z cheat-em. Czego jeszcze nie wiesz?Inna sprawa że cheat-a nie polecam, no chyba że kompletnie chcesz zepsuć sobie przyjemność z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadAX Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Chciałem tylko sprawdzić.Ok jak już jestem w tym edytorze skryptów co dalej zrobić żeby odpalić skrypt?. Te które wgrałem widnieją na liście. I co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jestem nowy na forum i w świecie X3. Niemniej przegrzebałem FAQ i troszkę forum zgłębiłem nim jeszcze zabrałem się za X3 TC.Nie znalazłem żadnego jasnego (przynajmniej dla nowego gracza) opisu instalacji skryptów w przypadku gdy jest on w formacie spk. no i w końcu się naciąłem gdyż chciałem zainstalować "Debris Repair and Utilization: ściągałem plugin menagera (chyba wszystkie mozliwe wersje) i ani żadna mi nie działa za bardzo, ani też nie kwapi się do rozpakowania mi przynajmniej pliku spk, więc nie mam pojęcia jak zainstalować tego moda. I tu moje pytanie, czy ktoś bardziej obyty jest w stanie to mi rozjaśnić lub zamieścić link do rozpakowanego "Debris Repair and Utilization" czy też spakowanego zipem lub rarem ??Mam nadzieje że nie wzbudziłem zbytniej irytacji, jako rasowy New Be , uznałem też niema co tworzyć nowego n-tego tematu skoro jest jakiś stary.Edit.Ok dzięki Lewar, rozwiązałem problem skubaniec nie chciał mi załapać pliku, ale w końcu załapał i wgrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A wskazałeś, gdzie jest katalog X3 TC?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi