szotek Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Mam takie pytanie: czy będzie polska lokalizacja x3 tc i kiedy i czy wogole takowa będzie? Bo nie wiem czy kupować x3 TC teraz czy czekać na polską wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 http://www.cenega.pl/katalog_gier.php?Typ=zapowiedziBędzie, ale dopiero w 2009, chyba w styczniu. Jest napisane w temacie "Zapowiedź kolejnej gry z seri X". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Ja bym się wstrzymał, lokalizacja trwa, testowanie też. Myślę, że wydanie może być wcześniej niż w styczniu, choć jeszcze wszystko może się wydarzyć. Fajnie byłoby mieć ją jeszcze przed Świętami Bożego Narodzenia . Na pewno wydawca robi wszystko, by wydac grę jak najszybciej, ale nie zamierza robić tego po łebkach, bo wtedy już byłaby w sklepach . Mam nadzieję, że Cenega podała datę wydania trochę na wyrost i skoryguje ją do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Napisałem list do Swiętego Mikołaja z prośbą o TC. Nie odpisał ... łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Chyba się przeliczyliśmy z tymi spekulacjami. Niedługo koniec stycznia, a daty premiery, jak nie było, tak nie ma <_< . A my myśleliśmy, że w grudniu puszczą )) . Macie jakieś wieści na ten temat, bo już się zaczynam poważnie niecierpliwic ] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Marzec, kwiecień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 A po kwietniu maj, ale w maju święta, więc może czerwiec? a czerwiec to przygotowania do wakacji, więc ... itd. itd.Wszyscy, co śledzą poczynania serii X w Polsce, wiedzą, że nie ma co ufać "oficjalnym i mniej oficjalnym" datom premier. Z tą grą tak po prostu jest, że wychodzi już z założenia z opóźnieniem i tyle... Ja tam bym się tak nie niecierpliwił, martwił, podniecał, wnerwiał i w ogóle, bym wyluzował i pograł na razie, w to, w co można pograć (jeśli oczywiście ktoś na to ma czas, bo ja np. w X3 Terran Conflict pewnie pogram dopiero w wakacje ). Yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgadza się... Pirates! na tapecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Wygląda na to, że zamiast na imieniny będę mieć TC na urodziny (akurat 7 miesięcy odstępu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Znając polskie realia stawiałbym na grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utras Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Coś w temacie drgneło, podaję za wpX3: Konflikt Terrański Ruszył pre-order w sklepie Cenega!Warszawa, 23.01.2009 – Cenega, wyłączny partner Koch Media w Polsce, Czechach i na Słowacji z przyjemnością informuje, że kosmiczny symulator X3: Konflikt Terrański jest już dostępny w ofercie pre-order! Nie zwlekaj, zamów: <!-- w -->www.sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=870<!-- w --> X3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dzięki za info ! Zamówienie na stronie Cenegi już złożone. Zobaczymy jak im wyjdzie dotrzymanie terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi