Jump to content

Polska lokalizacja x3 tc

szotek
 Share

Recommended Posts

Ja bym się wstrzymał, lokalizacja trwa, testowanie też. Myślę, że wydanie może być wcześniej niż w styczniu, choć jeszcze wszystko może się wydarzyć. Fajnie byłoby mieć ją jeszcze przed Świętami Bożego Narodzenia 🤔. Na pewno wydawca robi wszystko, by wydac grę jak najszybciej, ale nie zamierza robić tego po łebkach, bo wtedy już byłaby w sklepach 😀.

Mam nadzieję, że Cenega podała datę wydania trochę na wyrost i skoryguje ją do tyłu.

• 2 months later...

A po kwietniu maj, ale w maju święta, więc może czerwiec? a czerwiec to przygotowania do wakacji, więc ... itd. itd.

Wszyscy, co śledzą poczynania serii X w Polsce, wiedzą, że nie ma co ufać "oficjalnym i mniej oficjalnym" datom premier. Z tą grą tak po prostu jest, że wychodzi już z założenia z opóźnieniem i tyle... Ja tam bym się tak nie niecierpliwił, martwił, podniecał, wnerwiał i w ogóle, bym wyluzował i pograł na razie, w to, w co można pograć (jeśli oczywiście ktoś na to ma czas, bo ja np. w X3 Terran Conflict pewnie pogram dopiero w wakacje 🤪).

Yo!

Coś w temacie drgneło, podaję za wp

X3: Konflikt Terrański Ruszył pre-order w sklepie Cenega!

Warszawa, 23.01.2009 – Cenega, wyłączny partner Koch Media w Polsce, Czechach i na Słowacji z przyjemnością informuje, że kosmiczny symulator X3: Konflikt Terrański jest już dostępny w ofercie pre-order! Nie zwlekaj, zamów: <!-- w -->www.sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=870<!-- w --> X3: