Jump to content

Stevio Weapons Dealer - pare problemów

Cerber
 Share

Recommended Posts

1. Zamiast nazwy stacji mam Radtext, zmieniłem plik tekstowy z 44 na 48, ale to nic nie dało.

2. Nie mam nazwy kilku prodóktów, a nazwy kilku innych to, np. SS_WARE_SW_NEW9, SS_WARE_SW_NEW10 itd.

Proszę o pomoc szczególnie w sprawie punktu drugiego, bo są to jakieś drogie zabawki. 🤔

1. A w pliku zmieniłeś zapis language ID=44 na language ID=48?

2. To normalne, w tym sklepie sa wszystkie produkty, nawet te, których z braku odpowiedniego skryptu nie posiadasz. Są pewne skrypty takie jak SCS, które dodają własne produkty do gry, skrypt Stevia obsługuje je wszystkie. Jeśli nie masz dodatkowego skryptu to w sklepie masz puste miejsce. Podobnie jest z SS_WARE.

A co zrobiłeś pierwsze:

1. Uruchomiłeś grę po instalacji skryptu, a potem zmieniłeś plik 44 na 48.

2. Zainstalowałeś skrypt, zmieniłeś plik 44 na 48, uruchomiłeś grę.

Bo jeśli zrobiłeś jak w opcji 1 to nie ma rady, nazwy stacji już nie zmienisz, pomoże tylko nowa gra, lub odinstalowanie skryptu, polatanie w grze, zainstalowanie skryptu ponownie i przed uruchomieniem gry zmiana plików 44 na 48.

• 8 months later...
  • 1 year later...

Witam mam pewien drobny problem. Stevio zainstalowany prawidłowo, mapa Scorpa wykrywa położenie weapons delera . Natomiast, kiedy dolatuje stateczkiem w odpowiednie miejsce zastaje pustkę.... i w czym tu może być problem ?

• 2 years later...
W dniu 30.09.2012 o 14:05, zakrzak987 napisał:

Nie wpisałem bo znalazłem na liście i tutaj tylko literówki zrobiłem przypadkiem. Tj. może być w argon prime jak i kolo sektora khaak(2 kraniec galaktyki)?

Znalazłeś na liście w mapie Scorpa? No to wybierz i naciśnij FIND pod listą.