Cerber Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 1. Zamiast nazwy stacji mam Radtext, zmieniłem plik tekstowy z 44 na 48, ale to nic nie dało. 2. Nie mam nazwy kilku prodóktów, a nazwy kilku innych to, np. SS_WARE_SW_NEW9, SS_WARE_SW_NEW10 itd.Proszę o pomoc szczególnie w sprawie punktu drugiego, bo są to jakieś drogie zabawki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 1. A w pliku zmieniłeś zapis language ID=44 na language ID=48?2. To normalne, w tym sklepie sa wszystkie produkty, nawet te, których z braku odpowiedniego skryptu nie posiadasz. Są pewne skrypty takie jak SCS, które dodają własne produkty do gry, skrypt Stevia obsługuje je wszystkie. Jeśli nie masz dodatkowego skryptu to w sklepie masz puste miejsce. Podobnie jest z SS_WARE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 1. W pliku też zmieniłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 A w dobrym pliku? Stevio ma pliki 487150.xml. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Tak w tym pliku. Najpierw był 447150 i zmieniłem na 487150. W pliku id też zmieniłem z 44 na 48. Nazwa stacji nadal brzmi ReadText7150-21. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 A co zrobiłeś pierwsze:1. Uruchomiłeś grę po instalacji skryptu, a potem zmieniłeś plik 44 na 48.2. Zainstalowałeś skrypt, zmieniłeś plik 44 na 48, uruchomiłeś grę. Bo jeśli zrobiłeś jak w opcji 1 to nie ma rady, nazwy stacji już nie zmienisz, pomoże tylko nowa gra, lub odinstalowanie skryptu, polatanie w grze, zainstalowanie skryptu ponownie i przed uruchomieniem gry zmiana plików 44 na 48. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Witam, ma ktos moze Stevio Weapons Dealer w spk? Prosilbym o zamieszczenie go na jakims serwerze plikow, bo na forum ego link jest nie aktywny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Stevio weaponsdealerNa mamuta też już wrzuciłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 super, wielkie dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Na Mamucie już czeka do pobrania. Bezpośrednio z Mamuta, nie z mediafire. Link nie ucieknie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wervii Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Witam mam pewien drobny problem. Stevio zainstalowany prawidłowo, mapa Scorpa wykrywa położenie weapons delera . Natomiast, kiedy dolatuje stateczkiem w odpowiednie miejsce zastaje pustkę.... i w czym tu może być problem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakrzak987 Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 WitamWie ktoś może gdzie po zainstalowaniu skryptu stavio weapons dealer się znajduje ten dealer? Próbowałem szukać mapą scorpa ale nic nie dało :/ Z góry dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Stacje (bo jest ich kilka) tworzone są w losowych miejscach.Jeśli pisałeś w mapie stavio to nie znalazłeś, bo skrypt nazywa się Stevio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakrzak987 Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Nie wpisałem bo znalazłem na liście i tutaj tylko literówki zrobiłem przypadkiem. Tj. może być w argon prime jak i kolo sektora khaak(2 kraniec galaktyki)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 W dniu 30.09.2012 o 14:05, zakrzak987 napisał:Nie wpisałem bo znalazłem na liście i tutaj tylko literówki zrobiłem przypadkiem. Tj. może być w argon prime jak i kolo sektora khaak(2 kraniec galaktyki)?Znalazłeś na liście w mapie Scorpa? No to wybierz i naciśnij FIND pod listą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakrzak987 Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Wcisnąłem ten przycisk po wybraniu i nic wyskakuje mi jakieś pole obok sektora Maelstorm (piraci 2 koniec galaktyki)Dobra mam, jest w sektorze black hole sun, ale znalazłem bliższy należący do Bronów (czy jak oni tam mają) Dzięki za pomoc i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts