Cerber Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zastanawiam się, czy w tym modzie też dodano jakieś nowe misje i ile ich jest.Proszę o jakieś informacje na ich temat. Gra ktoś jeszcze w tego moda, bo dawno nie widziałem żadnych nowych postów ani tematów w tym dziale, a po wyjściu nowych wersji XTM i X:TC to juz chyba nikt się już nim nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja niestety już go odinstalowaałem, choć początkowo wydawał się bardzo ponętny. Do XTM mu wiele brakuje, choć parę pomysłów jest ciekawych.Jeśli chodzi o podkład muzyczny sektorów, to moim zdaniem bije na głowę wszystkie znane mi produkcje - ale to oczywiście kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Nie grałem w tego moda zbyt wiele, ale nie ma w nim nowych misji fabularnych, chodzi generalnie o dodatki techniczne. Opis: http://www.thexuniverse.com/modules/New ... /index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Z tego, co pamiętam, to jest króciutka historyjka związana z Janusem. Ale na takie misje, jak w XTM to - na razie przynajmniej - nie masz co liczyć. Generalnie mod nie jest dokończony więc można go traktować tylko jako ciekawostkę. Na pewno lepiej jest zagrać w choćby w Roguey's X3 Mod chociaż hakowanie w NH potrafi też nieźle wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi