Sorkvild Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Natrafilem na misje gdzie nagroda jest boronska korweta Niemrawiec znaczy sie Krait po anielsku ... Latam juz sobie kilka sektorow za Orka, ktora mam oslaniac i doszlo do wielkiego dramatu. Jestesmy w Pontifex' Seclusion i statek ma problem z przejsciem do sektora Friars Retreat. Mianowicie Orka wyczynia jakies sztuki pod brama nie mogac do niej wleciec. Stalo sie to juz irytujace wiec postanowilem o tym napisac moze cos mi poradzicie. Czekalem chyba dobre 15 min na secie i statek wciaz robi wygibasy pod brama. Gdy przedostalem sie do Friars z mysla ze Orka natychmiast opusci sektor dostaje wiadomosc od tego kmiotka co jest na pokladzie i wydaje polecenia, ze zgbilem orke i misja jest juz skonczona. I co .. Zacialem sie i niewiem co zrobic by statek mogl normalnie przeleciec przez brame. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Wy艂膮cz SETA, statki sterowane przez komputer, lub lec膮ce na autopilocie przy SETa dostaj膮 czasem kociokwiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 Te misje to porazka. misja ze Scarabem teraz Krait, porabane!Po kilku sejwach udalo sie Orce wymanewrowac i tak dolecielismy do sektora docelowego. Gdzies tam latal juz sobie krait, ktory nagle polecial do Mercenary Revenge. Po przeczytaniu walkthrough na forum thexuni, pisalo ze krait ma mi pomagac. Polecial sobie. Mysle sobie poradze sobie. Gdy orka zadokowala w porcie, wokol pojawili sie wrodzy splici. Tygrys, dwa smoki, mamba i scorpion. Orka zdazyla sie oddalic od portu i byla atakowana przez smoka. Ja w tym czasie w asyscie moich dwoch smokow rozwalilem tygrysa. Pozostala tylko splicka chimera, ktora atakowala orke gdzies tam daleko. No to lece jej pomoc. Po chwili dostaje wiadomosc ze dlaczego nie pomoglem boronom. O co tu kuzwa chodzi. Jaki wirus, jaki krait nigdzie nie bylo tego statku bo sobie gdzies polecial. Czy ktos mi wytlumaczy jak przejsc ta misje bo mnie juz rece opadaja i odechciewa sie grac w ta gre ...Edit: Zrobilem sobie dluzsza przerwe i wczytalem sejv od nowa. Jak to mowia za oceanem - pain in the ass. Krait szlajal sie po zakamarkach kingdom pride i musialem go sledzic M5. W momencie gdy ostatni split padl, szybko przesialem sie na zadokowanego w m6 fujina i udalo mnie sie skomunikowac z kraitem i statek by juz moj. Po zniszczeniu splita nalezy szybko podleciec do kraita i nacisnac klawisz odpowiedzialny za komunikacje xtended, wowczas odbieramy wiadomosc i ja potwierdzamy. Pozniej statek jest juz nasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSSI Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Chyba b臋de musia艂 wczyta膰 sejwa z przed zacz臋cia misji. Niewiedzia艂em na 偶e to b臋dzie takie trudne. Niedam rady moim ma艂ym Otas Elite chocia偶 z piratami sobie 艂atwo poradzi艂em. Szkoda bo w trakcie nudnego lecenia za statkiem zarobi艂em chyba z 4miliony i teraz mam z 10 mil . Spr贸boje jeszcze kilka razy tym m3... jakie艣 kombinacje,skok do bramy przy niskich os艂onach i 艂adowanie lec膮c spowrotem itp. mam jeszcze 1 szerszen zostawie go sobie na tego m2 jak uda mi sie mu os艂ony zdj膮c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 M3 sobie odpusc, nie dasz rady. Dozbieraj i kup sobie M6 wedle upodobania na te misje, zas Elite do esorty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSSI Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Pr贸bowa艂em z 4 razy i nie da艂em rady, mo偶e gdybym jeszcze kilka razy popr贸bowa艂 bym da艂 rade. Rozwali艂em wszystko moim Otas Elite opr贸cz Tygrysa, da艂em rade mu sci膮gn膮c os艂one do 1/4 ale jako艣 pechowo pada艂em... wystarczy艂y 3 trafienia i po mnie Zrobie t膮 misje w swoim czasie, wczyta艂em wcze艣niejszy sejw i teraz robie kase, kupie jeszcze 2 ts`y i jakie艣 M6 pewnie Otas bo dobre statki maj膮, albo osprey bo by艂 moim ulubionym w X2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts