OSSI Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ponieważ to wydanie X-News jest bardzo obszerne zajęło mi to troche więcej czasu niż zwykle i wymaga kilku poprawek które naniose jutro lub pojutrze.Tematy poruszone w tym wydaniu to:Wstęp - Krótkie pozdrowienie...Wersja gry X3 na Steam - Już teraz do sciągnięcia ze Steam!X3: Terran Conflict FAQ - To co od dawna chcieliście wiedzieć!Znajdziecie w nim mnóstwo odpowiedzi na pytania jak: wymagania sprzętowe, wprowadzone nowośći, możliwość modowania i wiele innychZapraszam do czytania i komentowania.KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Czy nie powinieneś pisać Terranie, zamiast Terran-owie?Do tego jest kilka błędów, literówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Zawsze miałem kłopoty z odmienianiem ras.A literówki ze zmęczenia robiłem, pisałem przecież że do korekty więc o tym wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Qrcze, chyba zaraz go odpalę.Fajne jest intro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Odgrzewany kotlet.temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi