OSSI Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Ponieważ to wydanie X-News jest bardzo obszerne zajęło mi to troche więcej czasu niż zwykle i wymaga kilku poprawek które naniose jutro lub pojutrze.Tematy poruszone w tym wydaniu to:Wstęp - Krótkie pozdrowienie...Wersja gry X3 na Steam - Już teraz do sciągnięcia ze Steam!X3: Terran Conflict FAQ - To co od dawna chcieliście wiedzieć!Znajdziecie w nim mnóstwo odpowiedzi na pytania jak: wymagania sprzętowe, wprowadzone nowośći, możliwość modowania i wiele innychZapraszam do czytania i komentowania.KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Czy nie powinieneś pisać Terranie, zamiast Terran-owie?Do tego jest kilka błędów, literówek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSSI Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 Zawsze miałem kłopoty z odmienianiem ras.A literówki ze zmęczenia robiłem, pisałem przecież że do korekty więc o tym wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centaur041 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Qrcze, chyba zaraz go odpalę.Fajne jest intro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Odgrzewany kotlet.temat zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts