Sorkvild Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Gdzie mozna kupic ten statek ? Nie mam go dostepnego na zadnej stoczni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAAL-Melkart Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Zdaje się, że trzeba wykonać misję: http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=5652 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Nigdzie, statek dostaniesz po wykonaniu misji "Boroński Anioł", szukaj w sektorze Quens Space statku "królewski jacht" czy coś podobnego (sprawdzę zaraz w grze). Dostaniesz od kapitana misję z uratowaniem porwanej księżniczki borońskiej. Jak ją uratujesz z rąk piratów dostaniesz Anioła (ale nie księżniczkę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 8, 2008 Author Share Posted October 8, 2008 Spoko zajme sie tym. Jeszcze nie robilem zadnej misji dla Boronow. Poki co bede musial mocna pracowac nad ich reputacja bo tluklem ich ile wlezie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 To nie wlatuj do tego sektora, gdzie jest Jacht Królewski, zanim nie podniesiesz repki u Boronów.Jeśli wlecisz tam z niską reputacją, Jacht będzie "czerwony" i tak już pozostanie do końca gry, nieważne jak bardzo reputację podniesiesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 8, 2008 Author Share Posted October 8, 2008 No jeszcze tam nie bylem.Powiedzcie mi tylko ze skoro mam teraz stacje na czerwono to czy gdy poprawie reputacje to wszystko wroci do normy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Nie, pozostaje ci hakowanie u hakerów w Habitatach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts