Riess Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Na YouTube Egosoftu pojawiło się odliczanie do premiery następnego rozdziału X4, zaplanowanej na 23 grudnia o 14 naszego czasu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 A ludzie już są podekscytowani by odwiedzić pewien sektor, który znajodował się w lewym górnym rogu mapy w X3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 I oczywiście jest trailer tej premiery, jakkolwiek to nie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Eee ... szczerze mówiąc spodziewałem się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 3 godziny temu, Adrian_Wir napisał: Eee ... szczerze mówiąc spodziewałem się więcej Nie ma co narzekać, tylko cieszyć się że się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Ostatnio wróciłem do X4 (z wszystkimi DLC aktualnie wydanymi i patchami) i faktycznie w końcu w to da się grać. Czekam niecierpliwie na Boronów i liczę po cichu, że poza samą rasą dodadzą jakieś fajne ficzerki. Spoiler np. Hub? w końcu był to wątek boroński, co nie? Edytowane 8 Stycznia 2023 przez Moskit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 8 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Uważaj @Moskit bo znowu każą ogołocić cały wszechświat ze stuletniej produkcji mikroprocesorów aby zrobić quest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Już każą to robić przy terraformacji. Strach pomyśleć co by wymyślili dla Huba. Z drugiej strony Hub w grze już jest, tylko go udostępnić graczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 3 godziny temu, Adrian_Wir napisał: Już każą to robić przy terraformacji. Strach pomyśleć co by wymyślili dla Huba. Z drugiej strony Hub w grze już jest, tylko go udostępnić graczom Do terraformacji jeszcze nie doszedłem, bo trochę olałem końcówkę badań i muszę do tego w końcu siąść. Aż się boję. A Hub jest i baaardzo fajnie wygląda z nagrań na YT. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Tym razem Egosoft idzie na całość Zapowiedziano ciekawe wydarzenie, jeśli ktoś lubi pluszaki: https://twitter.com/EGOSOFT/status/1612434018376482820?s=20&t=FhD0IMbA96ferEeqxhY1iw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Infiltracja społeczeństwa przez fandom furry postępuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Kerbala pluszowego to bym kupił, ale pluszowego borona? Mam spore wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Jest już dostępna Beta jeden wersji 6.0 Zawiera sporo usprawnień, m.in. zauważalny wzrost wydajności i czas zapisu/odczytu gry. Podobno, bo nie miałem jeszcze okazji sprawdzić, ale na forum gracze zachwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Plus fajne nowe dodatki jak dynamiczna kamera czy nowy silnik graficzny/fizyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Tylko pytanie czy nie będę musiał celować wyżej po sprzęt do grania, bo mój laptop nie wyrabia już z X4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Próbowałeś betę 6.0? Bardzo dużo zmienia jeśli chodzi o płynność rozgrywki. Chociaż jak dodasz kolejny DCL to pewnie się wyzeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Jest data wydania Kingdom End. 12 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Podoba mi się informację o zmianach w silniku graficznym. Sugeruje to że Ego chce rozwijać swoją technologię mniejszymi krokami. Czyżby X4 miało być grą-usługą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 hejho... w kosmos by sie szło xD jest juz ..... ktos juz gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Podobają mi się Borońskie statki. Dwa razy obchodziłem dookoła otrzymany statek zanim wejście znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 WOW... te projekty i wykonanie statków przeszło samo siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Pograłem wczoraj ~3h, przeszedłem pierwszy scenariusz Boroński. Fajnie wprowadzają boronów, mi się ten scenariusz podobał. Choć mocno przegadany i stawianie tych boi trochę irytujące, ale cały klimat wynagradza mi to. Statki mi się średnio podobają, ale są unikalne, to prawda. Muzyczka w sektorach boronów - MIODZIO! Zobaczę jak dalej odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 All Boron Ships with Details - X4: Kingdom End Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi