Riess Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 No i stało się to czego spodziewałem się od kiedy Arasz wrzucił pierwszy film na własny kanał kilka tygodni temu - dziś oficjalnie pożegnał się z TVGry. Ze "starej gwardii" został tam już chyba tylko Jordan, Pan Mateusz i Michał Mańka. Szkoda że w ciągu roku TV Gry z kanału który oglądałem na bierząco stał się kanałem którego nie oglądam już wcale. Z drugiej strony część ekipy (Hed, Szef, Fangotten, Pitala, Mithgandir i Julia) pojawiają się na kanale To Znowu Oni - tylko ten jest skupiony na prowadzących go a nie grach, więc po kilku pierwszych filmikach mi się znudził i przestałem go oglądać. Z drugiej stony formuła kanału o grach z ciekawymi insajtami ma miejsce na YouTubie CD-Action. Oby rośli w siłę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 A jak myślisz, z jakiego powodu oni odchodzą z tv gry naprawdę tylko dla własnych projektów czy tam się coś sypie ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted October 6, 2022 Author Share Posted October 6, 2022 Nigdy nie robili z tego tajemnicy że w TV Gry wcale nie zarabia się jakiś super pieniędzy (latały widełki 3.5-4k netto). Po co więc się zamęczać robiąc filmiki na akord (podobno dwa w tygodniu) za grosze jak po zrobieniu sobie marki można pójść na swoje, robić własnym tempem to co ci się podoba i mieć całość zysku dla siebie? Czekam teraz na Arasza w To Znowu Oni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted October 31, 2022 Author Share Posted October 31, 2022 W dniu 7.10.2022 o 00:09, Riess napisał: Czekam teraz na Arasza w To Znowu Oni I już jest :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts