Ch_R0me Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Tak, nadchodzi druga część 4X/RTS. Oczywiście, już spekulują na YT. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Widzę że już jest afera o czasowy exclusive Epica. Ludzie chyba zapomnieli że gry powstają właśnie dzięki ich pieniądzom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ch_R0me Posted September 16, 2022 Author Share Posted September 16, 2022 2 godziny temu, Riess napisał: Widzę że już jest afera o czasowy exclusive Epica. Ludzie chyba zapomnieli że gry powstają właśnie dzięki ich pieniądzom. Po podobnej sytuacji z MechWarrior 5: Mercenaries, to nauczyłem się czekać. Pewnie i tak w międzyczasie wyjdzie z parę (drogich) DLC nim będzie można kupić go na GoG czy... Steam. PS: Ja nie wiem czemu ludzie tak właśnie płaczą z tego powodu. Sami nie mają problemu jak dana gra jest/była exclusive'm na Steamie. Podobnie jest z Google na androidzie... Adapt or die, jak to mówią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouver Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 18 godzin temu, Ch_R0me napisał: PS: Ja nie wiem czemu ludzie tak właśnie płaczą z tego powodu. Sami nie mają problemu jak dana gra jest/była exclusive'm na Steamie. Podobnie jest z Google na androidzie... Adapt or die, jak to mówią. Bo gracze nie chcą coraz więcej zamulaczy systemowych Tu jest walka o każdy tik procesora xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ch_R0me Posted September 19, 2022 Author Share Posted September 19, 2022 W dniu 17.09.2022 o 08:54, glouver napisał: Bo gracze nie chcą coraz więcej zamulaczy systemowych Tu jest walka o każdy tik procesora xD Uznam to za ironię, ale to, że ludzie dalej są w mentalności z czasów MSDOSa jest co najmniej śmieszne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glouver Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Origin, uplay, steam, epic, gog, itd... I telemetria xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin0218 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 No w końcu!! A ja muszę się zabrać za stworzenie gierki typu X ale w 2D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts