Ch_R0me Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Tak, nadchodzi druga część 4X/RTS. Oczywiście, już spekulują na YT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Widzę że już jest afera o czasowy exclusive Epica. Ludzie chyba zapomnieli że gry powstają właśnie dzięki ich pieniądzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 16 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 2 godziny temu, Riess napisał: Widzę że już jest afera o czasowy exclusive Epica. Ludzie chyba zapomnieli że gry powstają właśnie dzięki ich pieniądzom. Po podobnej sytuacji z MechWarrior 5: Mercenaries, to nauczyłem się czekać. Pewnie i tak w międzyczasie wyjdzie z parę (drogich) DLC nim będzie można kupić go na GoG czy... Steam. PS: Ja nie wiem czemu ludzie tak właśnie płaczą z tego powodu. Sami nie mają problemu jak dana gra jest/była exclusive'm na Steamie. Podobnie jest z Google na androidzie... Adapt or die, jak to mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 17 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 18 godzin temu, Ch_R0me napisał: PS: Ja nie wiem czemu ludzie tak właśnie płaczą z tego powodu. Sami nie mają problemu jak dana gra jest/była exclusive'm na Steamie. Podobnie jest z Google na androidzie... Adapt or die, jak to mówią. Bo gracze nie chcą coraz więcej zamulaczy systemowych Tu jest walka o każdy tik procesora xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 19 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 W dniu 17.09.2022 o 08:54, glouver napisał: Bo gracze nie chcą coraz więcej zamulaczy systemowych Tu jest walka o każdy tik procesora xD Uznam to za ironię, ale to, że ludzie dalej są w mentalności z czasów MSDOSa jest co najmniej śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Origin, uplay, steam, epic, gog, itd... I telemetria xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin0218 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 No w końcu!! A ja muszę się zabrać za stworzenie gierki typu X ale w 2D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi