Riess Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jaram się jak autobus Solarisu gdy na to patrzę. W końcu po 19 latach powstaje pełnoprawna kontynuacja i robią ją osoby odpowiedzialne za poprzednie dwie części Mam kilka szybkich obserwacji z tego filmu: W końcu udało im się zrealizować marzenie o bitwie dookoła struktur w kosmosie. Planowali to już w HW2 ale przez ograniczenia techniczne musieli z tego zrezygnować. Wygląda na to że kiedy kursorem wskażemy jakąś powierzchnię ten przykleja się do niej co ułatwia rozkazywanie jednostkom. UI to rozwinięcie koncepcji z HW2 i remasterów. Wolałem minimalizm oryginału ale rozumiem że był on mocno ograniczający, więc OK. Myśliwcami zarządzamy pojedynczo. Po kluczach myśliwców wprowadzonych w dwójce nie ma już śladu. Muzyka cudowna. Zalatuje mi tym co można było usłyszeć w Battlestar Galactica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Do internetu wyciekł też "surowy" gameplay bez marketingowej narracji i dramatycznego montażu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Wygląda na to że w trójeczce tak jak w Deserts of Kharak każda jednostka ma wymienionego ze stopnia, imienia i klanu dowódcę. I znowu walką zajmują się ludzie z klanu Soban, ("Sobani"), najemnicy sprzedający swoje usługi innym klanom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Ja i tak bym reprezentował Kiith Somtaaw W każdym razie też w końcu nie mogę się doczekać jak będzie ta gra dostępna - w końcu będzie można uprawiać salvaging statków z muzyką Snoop Dogga niczym w jedynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 1 minutę temu, Ch_R0me napisał: niczym w jedynce W Cataclysmie raczej W jedynce ogarniały to korwety których w 3 nie będzie. Tylko to mnie boli, że zmniejszą skalę starć aby było więcej mikrozarządzania jak w Deserts of Kharak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Oby gameplay dorównał grafice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi