Thorc Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Jeżeli masz folder z danymi, plik lub link i chcesz podzielić się z innymi to wklej tutaj lub skorzystaj z dysku google.Download&Upload https://drive.google.com/drive/folders/13_zZZo7o0xe-SSaRMxI3AxG3lDYYCwuH?usp=sharingMile widziane excele, tablice finansowe i plany strategiczne, ruzbudowa stacji, fabryk.Doceniam twoją kreatywność,tylko obawiam sie ze jesli chodzi o temat - handel/kupno itd, to nie bedzie mozna wskazac konkretnych sektorow gdzie masz poleciec i bedzie na bank najtaniej.Gracz buduje fabryki,całe kompleksy,robi to także "gra/CPU" , więc po np 200 godzinach gry uniwersum bedzie wygladac u kazdego gracza calkiem inaczej.Rowniez reputacja z danymi frakcjami jest wazna.Fabryke którą pieczołowicie budowales,mogą ci zburzyc jak masz z nimi kose itd.Z drugiej strony mysle ze moznaby zawrzec pewne wskazówki które sa w grze stałe i niezmienne.Czyli np w danym sektorze zawsze bedzie to dostepne,bo odgórnie jest zabezpieczone i działa jak "hurtownia".Jest straż/patrol i zadni piraci/xenoni nie zaburzą cyklu produkcyjnego.To moje osobiste przemyslenia,w x3 mam jakies 700 godzin,w x4 200,więc jakimś asem nie jestem ... Pełna zgoda przyjacielu, myślałem o zagubionych początkujących czyli na przykład gdzie kupić i sprzedać wódkę, jak postawić destylarnię, pierwsze ruchy aby nabić trochę kaski,ogólnie jak handlować na początku aby nie ocipieć z nudów Takie tam krótkie instrukcje które niekoniecznie muszą zawsze pasować do układanki ale schematy mogą się przydać.Ty też opowiedz nam o swojej strategi, każda informacja się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorc Opublikowano 18 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Gdzie kupić gwiezdną wódkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi