Jump to content

Handel kupno i sprzeda偶, towary, strategie, ceny, fabryki i stacje

Thorc
 Share

Recommended Posts

馃お

Je偶eli masz folder z danymi, plik lub link i chcesz podzieli膰 si臋 z innymi to wklej tutaj lub skorzystaj z dysku google.

Download&Upload https://drive.google.com/drive/folders/13_zZZo7o0xe-SSaRMxI3AxG3lDYYCwuH?usp=sharing

Mile widziane excele, tablice finansowe i plany strategiczne, ruzbudowa stacji, fabryk.

Doceniam twoj膮 kreatywno艣膰,tylko obawiam sie ze jesli chodzi o temat - handel/kupno itd, to nie bedzie mozna wskazac konkretnych sektorow gdzie masz poleciec i bedzie na bank najtaniej.Gracz buduje fabryki,ca艂e kompleksy,robi to tak偶e "gra/CPU" , wi臋c po np 200 godzinach gry uniwersum bedzie wygladac u kazdego gracza calkiem inaczej.Rowniez reputacja z danymi frakcjami jest wazna.Fabryke kt贸r膮 pieczo艂owicie budowales,mog膮 ci zburzyc jak masz z nimi kose itd.
Z drugiej strony mysle ze moznaby zawrzec pewne wskaz贸wki kt贸re sa w grze sta艂e i niezmienne.Czyli np w danym sektorze zawsze bedzie to dostepne,bo odg贸rnie jest zabezpieczone i dzia艂a jak "hurtownia".Jest stra偶/patrol i zadni piraci/xenoni nie zaburz膮 cyklu produkcyjnego.To moje osobiste przemyslenia,w x3 mam jakies 700 godzin,w x4 200,wi臋c jakim艣 asem nie jestem ... 馃槈

Pe艂na zgoda przyjacielu, my艣la艂em o zagubionych pocz膮tkuj膮cych czyli na przyk艂ad gdzie kupi膰 i sprzeda膰 w贸dk臋, jak postawi膰 destylarni臋, pierwsze ruchy aby nabi膰 troch臋 kaski,

og贸lnie jak handlowa膰 na pocz膮tku aby nie ocipie膰 z nud贸w Takie 馃お tam kr贸tkie instrukcje kt贸re niekoniecznie musz膮 zawsze pasowa膰 do uk艂adanki ale schematy mog膮 si臋 przyda膰.

Ty te偶 opowiedz nam o swojej strategi, ka偶da informacja si臋 przyda 馃槅