Sorkvild Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mam pytanko czy spotkaliscie sie juz w swoich grach z tym oto stateczkiem? Parametry ma on calkiem przyzwoite i tylna wiezyczke z kyonem. Wyglad typowo khaak, modularny, taki zlepek dwoch M3. Widzialem go jedynie zaczynajac z ciekawosci gre na khaackim profilu z opcji startowych Xtm'a, w tym oto stateczku zaczynamy gre. Od jakiegos czasu skautuje sektor Kao's Mistake swoim Fujinem, zastawiajac satelity i sondy szpiegowskie to tu- to tam ale jak dotad nie udalo mi sie do dostrzec by potem probowac go przejac. Rowniez W khaackich sektorach go nie widzialem (byc moze bylem tam za krotko). W klastrach to wlasciwie nie wystepuje, czy jest to zatem statek unikalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Chyba tak, też go dotąd nie spotkałem, jedynie w stoczni XTM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Nie wiedzieliście, że to jest w 0.7.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 CytatNie wiedzieliście, że to jest w 0.7.4?Znaczy się o co ci chodzi? Tan M3+ doszedł w patchu 0.7.4 XTM-a, ale statku jeszcze nie spotkałem w przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Pytam czy ktos widzial ten statek latajacy w przestrzeni. Jego istnienie odkrylem zaraz po uruchomieniu swiezego 7.4. Byc - jest, ale spotkac go ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 To pewnie jak z UFO, wszyscy gadają a niewielu widziało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel76 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Witam....Ostatnio wykonując inwazję miałem okazję zestrzelić takie ustrojstwo.....Ale faktycznie jest to rzadki okaz coś jak biały słoń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 A czy ktoś mógłby zamieścić parametry tego stateczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 xtm w wersji 0.7.5 będzie miał możliwość zakupu tego sprzętu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Udalo mnie sie go przejac. Czasami spawnuje sie w sektorach w asyscie m3 i m4. Rakietka ciezko go skubnac bo ma sie czym bronic, ale salwy z wmp przyjmuje bardzo ladnie. Stateczek jest przecietny, po zaladowaniu kyonow beta dosc szybko wyczerpuje swa energie. Chlopaki duzo napracowali sie z opisem tejze jednostki. Po nacisnieciu klawisza info jest bardzo lakonicznie - Dropship. Mogli napisac chociaz jedno pelne zdanie o tym statku co by gracza bardziej wprowadzic w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stareprawo Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Zainstalowałem 0.7.5 i mam już kolejny raz z nim do czynienia. Zawsze ma w osłonie 2x M4 i dość dużą moc laserów bo fruwam teraz ziemskim M5 i nie jestem w stanie zrobić mu żadnej krzywdy. Przesiądę się na Thora i sprawdzę, może uda się przejąć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Da sie przejac. Pierwszego zdobylem siedzac za sterami Mako, troche mnie przysmazyl ale to ja wygralem. Juz przechwycilem 3 takie, tylko dozbrajam bo kyony ciezko teraz dostac. W takiej grupce napewno beda stanowily cenne wsparcie w walce z mniejszymi statkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Cytatbo kyony ciezko teraz dostac.Siedziałem kilka dni w Kaos Mistake ... ile Pan sobi życzy? 50? 100? alfa, beta czy gamma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Usawienie skryptu bse mam 25/10/25 i bardzo rzadko znajduje na pokladzie cokolwiek. No czasem sie zdarzaja kyony a,b ale gamma to jeszcze nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Kurczę, Sork wiem, że jak byś chciał - miałbyś wszystkiego jak lodu ... za stary wyjadacz jesteś Zaaferowany forum EGO nie wstawiłem na końcu mojego wątku emotikonki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja tam lubie wszystko utrudniac update: dzis spedzilem w przestrzeni Kao's Mistake chyba pelne 2 godziny. Gdy moj Carrack Wlecial do sektora to splicki Pyton szedl na wymiane z T2. Wtedy przesiadlem sie na Maraudera zas Carrack dolaczyl sie do walki. Gdy spadly mu tarcze, zaczalem ostro smazyc kyonami w T2. Niepodzianka. Udalo mi sie wreszcie zdobyc jakiegos flagowca. Ogolem T2 i mnostwo drobnicy. Moj Sloniu dwa razy zaplenil hangar roznym malym rupieciem sprzedajac wszystko w stoczni. Aha i nie narzekam juz na brak kyonow. Wczesniej nie wpadalem tam na tak dlugo wiec i lupy byly skromniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja swojego złapałem w Last Frontier, siedział w samym środku sektora. Parametrami może i nie zachwyca ale jest bardzo tani w produkcji, jak na klasę m3+ - koszt to ok 330 tys cr za sztukę i niewielkie ilości surowców. Przy osłonie 5x25 MJ i jego wieżyczkach z Bkyonami może być (w większej liczbie) dobrym dodatkiem do floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stareprawo Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Od kilku dni latam nim. Przy 7-miu kyonach B ma zbyt słabe ładowanie laserów, gdy górna wieżyczka atakuje w ustawieniu "mój cel" lub "wszystkich wrogów" to za chwilę nie masz mocy i bzykasz jak stary trzmiel - od czasu do czasu.Duzo lepszy jest jednak Thor, bo ma lepsze ładowanie (powyżej 300) i po wymianie elektromagnetyków na HEPT-y alfa, zabójcze rażenie długo nie przerwanym ogniem. (Oczywiście w ramach statku M3). Mam już drugiego uszkodzonego w stoczni więc po naprawie ustawię ich jako skrzydłowych i zobaczę jaka bedzie zabawa w Loomanck... Pozdrawiam. Dodam jeszcze, że pierwszego zdobyłem w Antigone M. a drugiego w Herrons N. Oba latając Thorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 osiem KB w tym statku to przesada. Moc tego stateczku jest zbyt mala na osiem tego tyou spawar. Ostatnio wymienilem frontalne na KA zas na wiezyczkach zostawilem KB i calkiem niezle sie walczylo na tej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Stareprawo pisało o 7 kyonach beta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 I znów kotlet. Ten jest z przed trzech lat. Patrz na datę posta zanim zaczniesz bzdury pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Tak, tak wiem. Nie mogłem się powstrzymać. A zresztą odmrożony kotlet nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ale śmierdzi. Twoje posty nic nie wnoszą do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi