jacuss89 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam być może temat jest oczywisty dla wielu gracz lecz mam z nim problem niedawno kupiłem x4 i nie umiem zainstalować modu.Ostatni raz grałem w x 3 jakieś 9 lat temu i tam wiem że był jakiś program do instalacji w x4 z tego co się zorientowałem wystarczy pobrać mod, wypakować folder i wrzucić go do folderu extensions który samemu trzeba stworzyć .Wiec zrobiłem tak wchodzę w biblioteka/Dokumenty/Egosoft/X4/189374646/extensions i tutaj wrzucam wypakowany mod (dalej nie działa) Czy ktoś mi powie na którym etapie popełniłem błąd ? Bo instalacja wydaje się banalnie prosta.Jeśli chodzi o sam mod to tu jest link https://www.nexusmods.com/x4foundations/mods/156Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Nie jestem pewien czy folder extensions nie powinien być w folderze X4, nie w podfolderze.Tak czy inaczej nie każdy mod działa po wrzuceniu go do folderu extensions w dokumentach. Niektóre działają tylko po wrzuceniu do folderu extensions w głównym folderze gry. W instrukcji tego moda właśnie tam zalecają go instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Mody wrzucamy w miejscu instalacji gry i podfolder extensionsWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 a próbowałeś to wrzuci jakimś programem do modów np tu https://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=402382 jest temat odnośnie X4 i jest . link do [Tool] X4 Editor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi