jack732 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Witam mam pytanie czy ktoś wie o ile się da jak mapować przyciski na klawiaturze w X2 Threat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 W dniu 28.09.2019 o 11:56, jack732 napisał:Witam mam pytanie czy ktoś wie o ile się da jak mapować przyciski na klawiaturze w X2 Threat ?W samej grze tego nie zrobisz, ale zrobisz to w launcherze gry tam gdzie ustawiasz rozdzielczość, dzwięk etc.Input device - button assignments. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack732 Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Dziękuję za odpowiedz ale w launcherze można można edytować tylko enter ,ctrl i alt nic poza tym myślałem że w folderach gry można by było coś pozmieniać . Tak czy owak dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts