jack732 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Witam mam pytanie czy ktoś wie o ile się da jak mapować przyciski na klawiaturze w X2 Threat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 W dniu 28.09.2019 o 11:56, jack732 napisał:Witam mam pytanie czy ktoś wie o ile się da jak mapować przyciski na klawiaturze w X2 Threat ?W samej grze tego nie zrobisz, ale zrobisz to w launcherze gry tam gdzie ustawiasz rozdzielczość, dzwięk etc.Input device - button assignments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack732 Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Dziękuję za odpowiedz ale w launcherze można można edytować tylko enter ,ctrl i alt nic poza tym myślałem że w folderach gry można by było coś pozmieniać . Tak czy owak dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi