Vrozaksen Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Witam! Posiadam dosyć dobry hosting z forum (puste hehe) chętnie bym odtworzył wraz z całą zebraną tu gromadką graczy to co było na mamucie, oczywiście sam osobiście nie posiadam żadnych spolszczeń ani modyfikacji, ale jeśli ktoś był by zainteresowany przywróceniem bazy plików, to chętnie utworzę dział Downloadu dla każdej odsłony, chętnych zapraszam do komentowania, czy tworzyć takie coś czy nie bardzo. Dziękuję i pozdrawiam!Ps. Nie chcę ukraść użytkowników Xudb, bo X Univesrum database jest tylko jedno, mam na celu odtworzenie bazy mamuta w mniejszym lub większym stopniu, zainteresowanych tłumaczeniem modyfikacji również zapraszam do komentowania, a postaram się znaleźć odpowiednie narzędzia do tłumaczenia wszelkich modyfikacji związanych z serią X, a może nawet uda nam się spolszczyć X4. Dziękuję i pozdrawiam ponownie.Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Czy jest powód dla którego pliki nie mogą być wgrywane na XuDB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 A jest tu dział download? Bo w sumie tylko z tapatalka tu wchodzę :xWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 A musi być osobny dział? Jakiś czas temu zniosłem ograniczenia dot. wgrywania plików kategoriach dla gier - można więc założyć temat i wgrać plik w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi