marko22 Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) Ja nie twierdzę, że masz pretensje. Tylko kolejny raz mowa o nieprzetlumaczonych samouczkach. Wiem. Pamiętam. Będę robił. Dziękuję za uznanie w imieniu swoim, Adriana i innych, którzy już się nie udzielają. Nie wiem, co masz źle, ale usuń grę i ściągnij jeszcze raz. Albo wybierz weryfikację plików na Steam. Uruchamiałem ten samouczek i jest wszystko ok. Lektor plus napisy włączają się normalnie i każe aktywować filtr handlowy. Wybierasz nowy samouczek, czy ładujesz jakiś zapis? Sprawdź dokładnie. Wszelkie błędy proszę wstawiać do kolejnego tematu, który utworzę. Edytowane 20 Czerwca przez marko22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Alex_ Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Przechodziłem kilka dni temu ten samouczek i dobrze pamiętam, że mam włączyć filtr Handel i to wykonałem. Może u Ciebie gra tego nie załączyła lub jakiś błąd powstał podczas przechodzenia samouczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TV Onlinekep Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu [url=https://limehd-tv.online]Телевизор в интернете[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Co ta sowiecka onuca tu robi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Chyba mu się coś poj....ało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi