Baddog Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Tu Marcin ale reaguje tylko na BadDoga Stary koń z 40 na karku ale w głowie nadal 13-latek. Pewnie będę teraz mocno oryginalny i wszystkich zaskoczę ale uwielbiam gry, szczególnie w klimatach si-fi. Moja kariera pilota zaczęła się od Freespace1-2 potem Freelancer aż wskoczyłem to świata X w postaci drugiej części. I to był strzał w dziesiątkę bo nagle się okazało że bardziej lubię handlować niż strzelać. Oczywiście niedościgniona seria X3 a potem przemilczę aż trafiłem tutaj za sprawą zapowiedzi X4. Aktualnie od 3 lat działam ostro w Elite Dangerous a X4 ma być moja odskocznią od spraw frakcyjnych i kłopotów z kadetami. Co oznacza że pewnie będę czasami mocno niepoważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Cześć i czołem! Fajnie, że się zarejestrowałeś. Co do 40 na karku to chyba większość nas tutaj jest 30+, więc podobny przedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pozdrawiam Husarza z Elitki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi