ego55 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 WitamPo wielu latach postanowiłem powrócić do najlepszej - moim skromnym zdaniem - gry X3 Reunion w wersji _ też najlepszej moim skromnym zdaniem - XTM. Niestety, pliki które miałem (mody) przepadły wraz z twardym dyskiem. W związku z tym, czy ma ktoś jeszcze z Was drodzy koledzy do tej wspaniałej wersji mody. Chodzi mi o główny mod XTM z spolszczeniem + bonuspack polski + wszelkie inne mody jakie macie aby uprzyjemnić tę grę _ wraz ze spolszczeniami , jeśli to możliwe.Jeśli trzeba by nagrać to na płytę , to pokryje wszystkie koszty : płyty + nagranie + koszty wysyłki.Bardzo proszę o pomoćnercomedi@poczta.onet.plŻyczę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Podłaczam się pod prośbę - jakbym otrzymał te pliki, byłbym w stanie wgrać je gdzieś na serwer aby były dostępne dla wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 A patrzyłeś do tego tematu? Możesz napisać czego tam brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 3 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 WitamTak , ale jest tam tylko kilka plików, nie ma np. polskiej wersji Mapy Scorpa, której nie ma też na stronach Egosoftu , poza tym może ktoś posiada inne mody (angielskojęzyczne) których już nie ma skąd pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 WitamA może ktoś podesłać spolszczenie do mapy Scorpa i Skryptu Salvage Claim Software, bo udao mi się "dobrać" tylko do wersji angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Spolszczenie albo po prostu polska wersja SCS jest w temacie podlinkowany kilka postów wyżej przez Reiss. O ile dobrze pamietam, chociaż tam akurat dużo tekstów nie było Co do mapy Scorpa to sprawdzę czy mam polską, nie pamietam. Spróbuje tez po pracy wrzucić gdzieś w chmurę gmaila pełną wersje XTM o ile ją z dysku wydobędę. Dysk stary, coraz trudniej z niego pliki odczytać.Edit: dużo angielskich skryptów można znaleźć na stronie https://xdownloads.co.uk/index.php?option=com_jdownloads&view=categories&Itemid=116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 No faktycznie , trochę modów jest. Jest gdzieś jakiś poradnik jak spolszczyć mody/skrypty, chodzi mi o kompletną wiedzę, jakim programem co spolszczyć jakie pliki i co oraz gdzie to wszystko wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi