ego55 Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 WitamPo wielu latach postanowiłem powrócić do najlepszej - moim skromnym zdaniem - gry X3 Reunion w wersji _ też najlepszej moim skromnym zdaniem - XTM. Niestety, pliki które miałem (mody) przepadły wraz z twardym dyskiem. W związku z tym, czy ma ktoś jeszcze z Was drodzy koledzy do tej wspaniałej wersji mody. Chodzi mi o główny mod XTM z spolszczeniem + bonuspack polski + wszelkie inne mody jakie macie aby uprzyjemnić tę grę _ wraz ze spolszczeniami , jeśli to możliwe.Jeśli trzeba by nagrać to na płytę , to pokryje wszystkie koszty : płyty + nagranie + koszty wysyłki.Bardzo proszę o pomoćnercomedi@poczta.onet.plŻyczę miłego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Podłaczam się pod prośbę - jakbym otrzymał te pliki, byłbym w stanie wgrać je gdzieś na serwer aby były dostępne dla wszystkich zainteresowanych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 A patrzyłeś do tego tematu? Możesz napisać czego tam brakuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ego55 Posted September 3, 2018 Author Share Posted September 3, 2018 WitamTak , ale jest tam tylko kilka plików, nie ma np. polskiej wersji Mapy Scorpa, której nie ma też na stronach Egosoftu , poza tym może ktoś posiada inne mody (angielskojęzyczne) których już nie ma skąd pobrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ego55 Posted September 4, 2018 Author Share Posted September 4, 2018 WitamA może ktoś podesłać spolszczenie do mapy Scorpa i Skryptu Salvage Claim Software, bo udao mi się "dobrać" tylko do wersji angielskiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Spolszczenie albo po prostu polska wersja SCS jest w temacie podlinkowany kilka postów wyżej przez Reiss. O ile dobrze pamietam, chociaż tam akurat dużo tekstów nie było Co do mapy Scorpa to sprawdzę czy mam polską, nie pamietam. Spróbuje tez po pracy wrzucić gdzieś w chmurę gmaila pełną wersje XTM o ile ją z dysku wydobędę. Dysk stary, coraz trudniej z niego pliki odczytać.Edit: dużo angielskich skryptów można znaleźć na stronie https://xdownloads.co.uk/index.php?option=com_jdownloads&view=categories&Itemid=116 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ego55 Posted September 4, 2018 Author Share Posted September 4, 2018 No faktycznie , trochę modów jest. Jest gdzieś jakiś poradnik jak spolszczyć mody/skrypty, chodzi mi o kompletną wiedzę, jakim programem co spolszczyć jakie pliki i co oraz gdzie to wszystko wgrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts