Jump to content

Powrót po latach rozłąki

ego55
 Share

Recommended Posts

Witam

Po wielu latach postanowiłem powrócić do najlepszej - moim skromnym zdaniem - gry X3 Reunion w wersji _ też najlepszej moim skromnym zdaniem - XTM. Niestety, pliki które miałem (mody) przepadły wraz z twardym dyskiem. W związku z tym, czy ma ktoś jeszcze z Was drodzy koledzy do tej wspaniałej wersji mody. Chodzi mi o główny mod XTM z spolszczeniem + bonuspack polski + wszelkie inne mody jakie macie aby uprzyjemnić tę grę _ wraz ze spolszczeniami , jeśli to możliwe.

Jeśli trzeba by nagrać to na płytę , to pokryje wszystkie koszty : płyty + nagranie + koszty wysyłki.

Bardzo proszę o pomoć

nercomedi@poczta.onet.pl

Życzę miłego dnia

Spolszczenie albo po prostu polska wersja SCS jest w temacie podlinkowany kilka postów wyżej przez Reiss. O ile dobrze pamietam, chociaż tam akurat dużo tekstów nie było 😀

Co do mapy Scorpa to sprawdzę czy mam polską, nie pamietam. Spróbuje tez po pracy wrzucić gdzieś w chmurę gmaila pełną wersje XTM o ile ją z dysku wydobędę. Dysk stary, coraz trudniej z niego pliki odczytać.

Edit: dużo angielskich skryptów można znaleźć na stronie https://xdownloads.co.uk/index.php?option=com_jdownloads&view=categories&Itemid=116