Monio Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Czy znajdę gdzieś jakiś spojler misji Albion Prelude. Mam problem ze znalezieniem Xenon Hub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Próbowałeś sprawdzić bramy w odległych sektorach Xenońskich? Ja na Hub wpadłem zupełnie przypadkiem farmiąc Xenonów do rangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian327d Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 A to przypadkiem podczas misji z HUB nie był on podłączony do Queen Harbor?Nie pamiętam czy w ogóle robiłem tą misję, dawno grałem w X3AP Vanilla jako Argon, potem (ale też dawno) X3AP XRM (kilka podejść różne skrypty itp), a niedawno zakupiłem na zniżce (UPS wydało się że piraciłem wcześniej trudno....) X3AP i zacząłem na czystej grze jako Terran Commander i w sumie tutaj bym pomógł w większości, choć też nie bardzo pamiętam w jaki sposób ten HUB zdobyłem a było to jeszcze w tym tygodniu, albo i w tamtym za dużo tego wszystkiego! Jeszcze dziś poleciał ofensywny GUZIK POWER, bo gra w oknie bez ramek i klikając "z" zzzzzamknąłem grę po skoku (szybkie odkrywanie sektorów podczas misji gdzie wrota się podświetla to jump i zzzzz by statek w nie wleci (no w M7 nie chce mi się zbytnio latać tych 50-120KM nawet na SETA 1000% na moim złomie) no więc całkowicie wymazałem w głowie wszelkie informacje co i jak zdobyłem... A już miałem farmic kredyty zostawiając moje fabryczki na noc z SETA stojąc bezpiecznie w moim sektorze Blue Horizon oczywiście bez żadnej floty, bo najpierw zzzzysk potem sssssstatki, ale cóż... Taki OffTopic, bo mi się spać nie chce, a historia mojej gry sięga jeszcze czasów gdzie nie miałem internetu jakieś hmmm kilka lat już temu, łoj nie wiem dokładnie kiedy ale X3 Reunion miałem z płyty którą pożyczyłem jak byłem u cioci bo tam komputer to już w ogóle nie wiem do czego był używany, ale no był tam jeszcze Another World i jakieś coś, myślę że to było wydanie CDA, tak czy siak dobre 8 lat temu chyba hehe. Dobra koniec tego dobrego Dobranoc ❤️Wysłane z mojego A0001 przy użyciu TapatalkaPS. Xenoński Sektor 534 coś takiego za Black Hole Sun chyba albo jeszcze gdzieś wyżej prawy górny róg Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi