Ivo Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Zna ktoś mod pozwalający abordażować jednostki Xenon ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradeus Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Xenon hunt 3 , działa z wersja 4.3http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1247272393 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
"Xenobot" Posted June 2, 2018 Share Posted June 2, 2018 Hej..Tylko przez mody można "lapac" statki glowne xenonow ? np. I ?Czytałem że w wersji 4.10 naprawili:-Fixed Xenon capital ships being boardable. Do czego to się tyczy ? Czy można je chwytac czy nie w standardowej wersji ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 Naprawili w sensie, że w zamyśle przejęcie xenońskich statków od K wzwyż miało nie być możliwe, ale był bug, który umożliwiał zdobycie statków, które pojawiały się w misjach. Wersja 4.10 to naprawiła, więc bez Xenon Hunt się nie obejdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
"Xenobot" Posted June 3, 2018 Share Posted June 3, 2018 To wszystko wyjasnia :-) Dzięki ;-)Pamiętam że była jakaś misja w Torride gdzie wskakiwal Xenon I i trzeba było go ubić :-) (kurczę to jak bym wiedział wcześniej że tak da się go przejąć, to bym miał go bez modów) :-)Ps. Ktoś gra na tym modzie ? Wszystko jest ok ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 Rebirth dawno nie odpalałem, ale gdy grałem to działał bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts