Ivo Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zna ktoś mod pozwalający abordażować jednostki Xenon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saradeus Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Xenon hunt 3 , działa z wersja 4.3http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1247272393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Hej..Tylko przez mody można "lapac" statki glowne xenonow ? np. I ?Czytałem że w wersji 4.10 naprawili:-Fixed Xenon capital ships being boardable. Do czego to się tyczy ? Czy można je chwytac czy nie w standardowej wersji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Naprawili w sensie, że w zamyśle przejęcie xenońskich statków od K wzwyż miało nie być możliwe, ale był bug, który umożliwiał zdobycie statków, które pojawiały się w misjach. Wersja 4.10 to naprawiła, więc bez Xenon Hunt się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 To wszystko wyjasnia :-) Dzięki ;-)Pamiętam że była jakaś misja w Torride gdzie wskakiwal Xenon I i trzeba było go ubić :-) (kurczę to jak bym wiedział wcześniej że tak da się go przejąć, to bym miał go bez modów) :-)Ps. Ktoś gra na tym modzie ? Wszystko jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Rebirth dawno nie odpalałem, ale gdy grałem to działał bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi