Hurtownik Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam Wszystkich.Odwiedzam Was od dawna jako gość (z dość dużą przerwą ostatnio). Niedawno powróciłem do X3TC zasejwowanego prawie 2,5 roku temu i zajrzałem na forum. Naszło mnie i się zarejestrowałem. W związku z powyższym zapraszam na gwiezdną wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Magiczna wódka, po której nie ma się kaca Innych objawów zresztą też W dodatku darmowa. No cóż - na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian327d Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Napił bym się z wami, ale zacząłem jako Terran i żaden Argoński barman mnie nie obsłuży Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Argoński nie, ale piracki już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi