Marcim1984 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jeśli był podobny temat bardzo przepraszam i proszę o przeniesienie go Jak w temacie jak uzbroić Skirona by po dwóch salwach nie brakło energii?Chcę w l i p wieżyczce dać coś na myśliwce z poleceniem atakuj myśliwce, na tylną coś do obrony antyrakietowej i z takim też poleceniem a na przód coś mocniejszego na M6 i/lub M7. Co polecacie tak by generator nie siadł po 30 sekundach. Gram w czystą grę, bez skryptów i kodów. Pomóżcie plose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Prosta sprawa, sprawdzasz jakie uzbrojenie można zainstalować na statku, kupujesz pełny zakres uzbrojenia i każde testujesz gdzieś w ustronnym miejscu. Na rakiety najlepsze jest mało zużywające energii, za to szybkie uzbrojenie.Na myśliwce natomiast coś ze średniej półki.Inna sprawa, że mało energochlonne uzbrojenie może być mało skuteczne na średnie i duże statki. Lepiej popracuj nad taktyką walki przy tym uzbrojeniu, które masz. Czyli szybki atak, ucieczka z unikali i czasem na ładowanie broni i znów atak.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Dziękuję za radę, postaram się dostosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 W vanilla na m6 zwykle używałem 4x CIG + 4x HEPT w głównej baterii i PRG albo EBC w wieżyczkach. Wieżyczki z rozkazami albo atakuj mój cel albo obrona przeciwrakietowa, w zależności od tego którą półsferę obejmowały ogniem.CIG- generator impulsów wstrząsowych, HEPT- wysokoenergetyczny miotacz plazmy, a pozostałych polskich nazw nie pamiętam. PRG- szybkostrzelna broń argonów zwykle używana na M3, EBC- szybkostrzelna broń teladi (używa amunicji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ja na Skironie zwyczajowo montuję 8x HEPT z przodu i te niebieskie laserki (particle accelerator/akcelerator cząstek) w wieżyczkach + rozkaz "atakuj mój cel".Moja taktyka to zmiękczyć salwą z głównego uzbrojenia i piłować wieżyczkami podczas gdy robię nawrót na cel... jeśli jest jeszcze na co nawracać Lepiej zamiast optymalizować uzbrojenie nauczyć się oceniać kiedy ma się największą szanse na trafienie, ile trzeba władować w przeciwnika aby osiągnąć pożądany efekt i nie prażyć do celów na krawędzi zasięgu o których wiemy że wytrzymają dość trafień aby się uchylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ale czy na M6 taka kombinacja zadziała???????? Nie mówię i pirackich Centaurach i Rybołowach bo to pestka ale o lepszych M6 np. ciężka Nemezis itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Farmiłem tym Xenońskie Q w ichnich sektorach, wiec nie widzę problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A jakie jest waszym zdaniem 5 najlepszych m6?? Wiadomo hipcio, vidar, skiron A potem? Chodzi o statki w czystej grze łącznie z nagrodami od korporacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie wymieniłeś chyba jednego z liderów czyli Hyperiona (patrz na osiągi, zwłaszcza ładownie), który dodatkowo posiada hangar. Trzeba go zdobyć, bo nie jest na sprzedaż, a więc trzeba go zdobyć.Jeżeli szukasz prędkości to do zastanowienia się jest także Springblossom z Aldrin. Najszybszy M6 ze wszystkich, dodatkowo części myśliwców, wada to uzbrojenie i osłony tylko 3x200.Vidar i Skiron też są mocne, Osobiście do piątki dałbym jeszcze Prototyp Ciężkiego Centaura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Przecież pisał "Hypcio", a to zdrobnienie Hyperion.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Właśnie ziemniaków poza vidarem jakoś nie trawie tak jaj i ATF więc springbloosom odpadaCżyli hypcio vidar skiron ciężki centaur prototyp A ten piąty????Może ciężki rybolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi