Sorkvild Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Generalnie to gra akcji osadzona w kosmosie. Sporo walki, ponoć niezła eksploracja, zbieractwo oraz crafting. Z tego co czytałem to mnogość i typy broni i rakiet przypominają pod pewnym wzgledem naszego X'a, ale nie tylko. Te kokpity, smugi ciągnące sie za statkami, tryby celowania oraz bramy skokowe i sektory przypominające pewne lokacje w Rebirthu czy modzie XRM. Ktoś ma? Grał? Słyszał?http://store.steampowered.com/app/396750/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ja słyszałem tylko że po zgonie twoje zapisy gry są usuwane, zmuszając ciebie do kolejnego podejścia, zaś każda rozgrywka ma wygenerowaną na nowo galaktykę. To mnie odstraszyło od tego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 No właśnie wygląda ładnie, ale...Z tego co o tym poczytałem to taki rogue. Im dalej tym ciężej, a różnorodność przeciwników i sprzętu jeszcze nie powala. Po śmierci traci się wszystko po za jakąś tam walutą na permamentne perki.W sumie to w X-ach po śmierci też jest game over, ale nie kasują ci save a i możliwości jest nieskończenie więcej Z X-R zgadza się nawet to, że ma się jeden statek, który się wyposaża "dowolnie" Może taniej, może jak będzie bardziej rozbudowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W dniu 22.01.2017 o 12:05, Peroox napisał:.Z tego co o tym poczytałem to taki rogue. Im dalej tym ciężej, a różnorodność przeciwników i sprzętu jeszcze nie powala. Po śmierci traci się wszystko po za jakąś tam walutą na permamentne perki.Dokładnie. To 3D roguelike w kosmosie. Zerkałem na rozgrywkę na streamach i wszystko fajnie, tylko trzeba lubić ten typ gry Od strony technicznej ogólnie ludziom działało w miarę stabilnie, ale zdarzały się crashe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gamelords391 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ciekawi mnie jakie wymagania ma ta giera, bo zainstalowałem i niestety dosyć często mam przycinki/crashe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strike2017 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Masz tutaj wymagania do tej gierki:Minimalne wymagania:System operacyjny: Windows 7Procesor: Intel CPU Core i3Pamięć: 4 GBKarta Graficzna: Nvidia GTX 480 / AMD Radeon HD 5870Dysk Twardy: 8 GBWymagania zalecane:System operacyjny: Windows 8.1Procesor: Intel CPU Core i7Pamięć: 8 GBKarta Graficzna: Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 280XDysk Twardy: 8 GBMoże się jeszcze komuś przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi