Prowler Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Możecie się normalnie zalogować w serwisie Egosoft ? Chciałem ściągnąć non-steam exe do AP, ale przy logowaniu użytkownika wywala jakiś błąd CBACK CrackerTracker i klapa. Myślałem, że to chwilowe, ale od paru dni to samo i nie wiem czy to coś u mnie, czy u nich nie tak.Testowałem na dwóch różnych przeglądarkach, ale ni chu chu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Aplikacja która jest uruchomiona na serwerze nie ma odpowiednich uprawnień aby móc poprawnie działać. Na moje to błąd który warto byłoby zgłosić komuś z Ego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 W sumie od kilku dni logowałem się z kilku urządzeń i nie stwierdziłem żadnych problemów. Wyczyść cache przeglądarki i spróbuj ponownie jak co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 Dzięki. Czyszczenie cache nie pomagało, zresztą jak pisałem próbowałem z różnych przeglądarek na różnych urządzeniach.Jakimś cudem pomógł reset hasła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts