Prowler Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Możecie się normalnie zalogować w serwisie Egosoft ? Chciałem ściągnąć non-steam exe do AP, ale przy logowaniu użytkownika wywala jakiś błąd CBACK CrackerTracker i klapa. Myślałem, że to chwilowe, ale od paru dni to samo i nie wiem czy to coś u mnie, czy u nich nie tak.Testowałem na dwóch różnych przeglądarkach, ale ni chu chu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Aplikacja która jest uruchomiona na serwerze nie ma odpowiednich uprawnień aby móc poprawnie działać. Na moje to błąd który warto byłoby zgłosić komuś z Ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 W sumie od kilku dni logowałem się z kilku urządzeń i nie stwierdziłem żadnych problemów. Wyczyść cache przeglądarki i spróbuj ponownie jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dzięki. Czyszczenie cache nie pomagało, zresztą jak pisałem próbowałem z różnych przeglądarek na różnych urządzeniach.Jakimś cudem pomógł reset hasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi