emilow Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam.Nie mogę poradzić sobie z "prostą instalacją" skryptów Adsigns_remove oraz lowpolyroids-2.04 medium.przejrzałem dziesiątki linków i nie wiem jak to zrobić. Może ktoś w kilku krokach pomóc mi w tym?E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 1. Jakieś inne modyfikacje/skrypty zainstalowane? Może kolidują ze sobą.2. Sprawdzałeś czy zainstalowane przez ciebie skrypty działają po uruchomieniu nowej gry ? (czasem warto sprawdzić)3. Jaki sposób instalacji. Poprzez .spk czy manualnie ?Powiedz co robiłeś. To też pomoże.Jak to ktoś tutaj pisał. Nie mamy szklanej kuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Magicznej kuli nie mamy, ale ma my FAQ, a w nim temat o instalacji skryptów i modów. Może należałoby zacząć od zapoznania się z FAQ. Tych skryptów nie znam, ale sądząc po nazwach są to raczej mody, a nie krypty. Zapewne dostępne jako spakowane pliki, może w tym problem.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilow Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Czytałem na forum o tym, ale nie udało mi się rozwiązać problemu. Rozszerzenia modów do cat i dat. Wg tego co wyczytałem należy zgrać je do głównego katalogu i zmienić nazwę na ostatnii kolejny numer np 12.dat i 12.cat. itd. Niestety nie działa. Mam AP w wersji 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A dlaczego tylko 2.0, najnowszy patch to 3.1 i może mody są zrobione dla niego.A skoro masz 2.0 to ile masz plików cat/dat że zmieniasz nazwę na 12.No i najważniejsze, co wiele razy było pisane, AP ma swój podkatalogów, w którym instalujemy skrypty i mody, a nie w katalogu głównym TC.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilow Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Jest jeden główny katalog wspólny dla TC i AP. Jest tam 15 plików dat/cat łącznie z tymi 2 nowymi modami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 W katalogu głównym TC masz podkatalog gry AP, tam instaluje się skrypty i mody dla AP. Poczytaj sobie forum dla AP, będziesz wiedział. Dlatego nie działają ci te mody, bo instaluje je w katalogu głównym, a nie w podkatalogu dla AP.http://xudb.pl/index.php?/topic/2120-FAQ-X3:-AP punkt 10.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi