Vrozaksen Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witam zacząłem grać w X3 AP bez XRM ze skryptami, bo mój sprzęt z XRM wytrzyma max 5 godzin. No więc zaczynam fabułę Argon i wlatuje do Treasure Chest i BOOM! wszystko co jest w sektorze eksploduje, to samo z Omicron jak robię skok wszystko eksploduje. Jak wyśle tam jakiś statek to widzę tam kilka szabli itd ale z daleka od portu więc kolizji nic nie powoduje.Skrypty to: IR 2.0, LIFE, Wszystko od twórcy ADS, SCS, NPC Bailing, LU Revelations, LU PhanonCorp, Sector revamp colors, NoCivs Fake Patch, MARSWysłane z mojego A0001 przy użyciu TapatalkaPs. W większości stoczni Argon mam tylko Głowice Bojowe zamiast statków i stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Można usunąć reinstall wszystkiego i działa Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi