Vrozaksen Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Witam zacząłem grać w X3 AP bez XRM ze skryptami, bo mój sprzęt z XRM wytrzyma max 5 godzin. No więc zaczynam fabułę Argon i wlatuje do Treasure Chest i BOOM! wszystko co jest w sektorze eksploduje, to samo z Omicron jak robię skok wszystko eksploduje. Jak wyśle tam jakiś statek to widzę tam kilka szabli itd ale z daleka od portu więc kolizji nic nie powoduje.Skrypty to: IR 2.0, LIFE, Wszystko od twórcy ADS, SCS, NPC Bailing, LU Revelations, LU PhanonCorp, Sector revamp colors, NoCivs Fake Patch, MARSWysłane z mojego A0001 przy użyciu TapatalkaPs. W większości stoczni Argon mam tylko Głowice Bojowe zamiast statków i stacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrozaksen Posted June 11, 2016 Author Share Posted June 11, 2016 Można usunąć reinstall wszystkiego i działa Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts