__PiTeR__ Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Witam,Podczas latania po Ziemskich sektorach gra się zaczyna zacinać, wczytałem plik wcześniejszy z niezbadanymi sektorami ziemskimi i wszystko wróciło do normy. Na starym PC kiedyś miałem podobnie że przez ziemskie sektory zacinała się gra. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego ? Czy po prostu ich nie odwiedzać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 W sektorach ziemskich wyświetlana jest taka dodatkową " mgielka" pulsujące na ekranie. Może twój komputer ma problemy z jej wyświetlaniem. Choć w sumie ja wcale silnego sprzętu nie miałem, a nie było problemu. Ale ciężko powiedzieć bo nic nie wiadomo o twoim sprzęcie, szklana kula dziś nie działa.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__PiTeR__ Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Płyta główna:Asus CROSSHAIR V FORMULA-Z Pamięć:2x8GBGrafika: Asus - R9270X-DC2T-4GD5 Procesor:AMD FX9590Wątpię aby z winy PC, a jest skrypt usuwający "mgielka" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Nie wiem. Jak pisalem, nigdy nie miałem problemów z ziemskimi sektorami, więc mnie to nie interesowało. Możesz poszukać sobie w temacie z lista skryptów i modów na forum ego.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts