Sorkvild Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ukazał się "mix: modów dodających więcej akcji i wydarzań do świata gry. Jest to kombinacja rożnych skryptów. Ciężkie dla procesora i w fazie testowej, ale być może komuś przypasuje.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=386518&sid=64530af2a95a2739f3380330a1dc184aCytatMaximum Life Mod Mix is compilation of lots of scripts and mods that light up the X-universe for sure. It's based on XRM with a host of other scripts added. In addition to Artificial Life plugins like LIFE and Pirate Guild, all the scripts of the bonus pack (the newest unsigned versions of them) are included as well.List of mods and scripts included:XRM by Paul WheelerThe updated Albion Prelude Bonuspack (credits in the link)Military Base Response Revamp by ThisIsHarshLIFE by ShushXRM version of Phanon Corporation by Litcube and TelethImproved Kha'ak 2 by 7ate9tin11sPirate Guild by Serial KickedYaki Armada 2 By Serial KickedAnarkis Defense System by Serial KickedCODEA by LucikeImmersive Environments by connaryIEX by MoonratLost Colony Expansion by vukicaMarine Repairs and Training by DrBullwinkleMARS by GazzExtended Communication System by Serial KickedJSON Parser by ThisIsHarshCommunity Plugin Configuration by CycrowThe Galactic News System by The X-Tended Team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mod dla TC czy AP? Jakie pliki językowe?Wystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W dniu 9.02.2016 o 19:18, Adrian327d napisał:Mod dla TC czy AP? Jakie pliki językowe?Wystukane z OnePlus OneDla AP, o czym świadczy nazwa w drugim linku (czytanie że zrozumieniem się kłania).Ponieważ wszystko to zestaw skryptów, to pliki językowe takie same jak dla tych skryptów. A wszystkie te skrypty maja swoje tłumaczenia, nie koniecznie aktualne. Pozostaje tylko skrypt LIFE i ta aktualizacją BP dla AP. Trudno powiedzieć jak wvich przypadku z tłumaczeniem.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Co do LIFE to ogólnie zainstalowałem w formie pojedynczego skryptu i niby dało by się to przetłumaczyć ale 2000 wiadomości około to trochę roboty a tak czy siak jak lecimy w kosmosie to w zasięgu bodajże 10km słyszymy inne statki co jest bardzo no moim zdaniem PIĘKNE! Dlaczego? Lecimy w kosmosie i nagle słyszymy smutnego Splita który mówi że ktoś go namierzył (nie dziwne skoro leci borońskim sektorem i akurat miał pecha, że uzywam skryptu wojny Arg-Bor vs Par-Split)Oczywiście audio po angielsku, a kwestie mówione w formie wiadomości na dolnym pasku są po polsku Co do tego żebym czytał ze zrozumieniem to po prostu wolę się upewnić by nie reinstalować gry (brak większości skryptów na dysku poza folderem gry), mało tego mam pozostałości po MSP (statki w formie niewidzialnych elementów że statystykami z MSP) ale nie wiem jak ich się pozbyć Wystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 W dniu 10.02.2016 o 22:34, Adrian327d napisał:...mało tego mam pozostałości po MSP (statki w formie niewidzialnych elementów że statystykami z MSP) ale nie wiem jak ich się pozbyć Zacząć nową grę. Po każdej zmianie moda lub od instalowania używanego moda należy rozpocząć nową grę. Granie na starych sav prowadzi do komplikacji, gdzie latające niewidzialne statki to najmniejszy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Yacek gram od nowa trzeci raz i lipa, nie wiem czy jakiś fakepatch mi nie został tylko nie wiem który to a nie ma za bardzo kto mi pomoc z tymWystukane z OnePlus One Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To nie wina plików moda, tylko pliku Jobs dla XRM+MSP który generuje nie istniejące w grze statki. Usuń plik Jobs.txt .Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi