KryH Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam.W kilku wątkach znalazłem wzmianki o korzystaniu z moda (jak w temacie) ale nie udaje mi się znaleźć podpowiedzi jak go w moim przypadku uruchomić. Powinienem przekopiować oba pliki(TCM_Tubeless_Complex_Mod.cat oraz TCM_Tubeless_Complex_Mod.dat)do folderu MODS w katalogu głównym gry. Niestety u mnie nie ma takiego folderu, a przekopiowanie ich do katalogu głównego gry nic nie pomaga i rury jak były tak powstają nadal (Factory Complex Constructor).Pomocy bardzo proszę, co zrobić aby ten MOD zaczął działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Polecam FAQ http://xudb.pl/topic/36-faq-x3-xtm-tc-komentarze/#9 opisuje dwa sposoby instalacji modów, jako bade moid i fake patch. Zainstaluj jako fake patch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KryH Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dzięki Yacku poczytam o tych fackach i im podobnych. Nie znam się na nich więc mie szukałem w ten sposób.P.s.Szczęśliwego Nowego Roku :-)Dzięki Yacku, nareszcie "rury" poszły precz i to przed Nowym Rokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi