HYZIO Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 Otóż ostatnio gram sobie w X 3 AP ale postanowiłem ostatnio postanowiłem zajrzeć do X 3 Reunion i tu coś co wywołało mój niesmak otóż zniknęły mi Filmiki oraz zablokowały się opcje szkoleniowe w menu symulacji tak jakbym ich wcześniej nie rozgrywał Save z samej gry działają . Jestem już po fabule głównej ma swój HQ i kilka kopalni parę większych statków M2 jeden M1 teladiański . Prośba jest o jakiś plik lub sposób aby odblokowały mi się te wszystkie filmy z fabuły które się tam w menu pojawiają . Dodatkowo jako informacje podam że: tak w sierpniu zrobiłem reinstalacje systemu bo miałem zapchany dysk plus dodałem drugi dysk na którym teraz mam system i zrobiłem rozdział systemu od profilu użytkownika , a katalog z Egosoft z save z X 3 i TC ( nie miałem jeszcze AP zainstalowanego ) oczywiście sobie przeniosłem w bezpieczne miejsce na czas reinstalacja i po wszystkim wrzuciłem z powrotem do odpowiedniego katalogu więc nie wiem czemu nie ma tych filmików i kiedy znikły . Miałem tez problem z szumem te sam co Przy uruchamianiu AP no stema w folderze steam ale go rozwiązałem po tym jak pogmerałem w kodeku LAV Audio opisze to innym temacie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts