Sorkvild Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Polecam poczytać. Bernd coś przebąkuje o pracach nad X4 i uzasadnia dlaczego Rebirth nie był X4.http://www.blastr.com/2015-3-30/exploring-x-rebirth-space-sim-enterprising-ambition-egosofts-bernd-lehahnJakaś nadzieja jednak jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piteropeter Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Ciekawe jak rozwiążą kwestię fabularną. Kontynuacja z X:R? Uznają, że rzeczy z X:R nigdy nie miały miejsca i pociągną wszystko dalej z AP? A może stworzą nowe uniwersum? (oby nie)W każdym razie czekam na kolejne wiadomości, ale data dodatnia martwi. To napewno nie primaaprilisowy żart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Ciężko powiedzieć na tym etapie co mogą zrobić. Jest wiele scenariuszy, mogą np. umiejscowić akcję X4 wiele lat po wydarzeniach XR, gdzie istnieje rozbudowany system połączonych sektorów znany chociażby z wcześniejszych części gry. Statki mogłyby poruszać się poprzez system austostrad, naprawionych bram. Pod tym względem może nastąpić swoisty re-boot serii w nowej odsłonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
housik Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Oby to była zapowiedź jakiś działań. po X3 jestem stałem się bardziej wymagający. Elite zakupiłem jeszcze jako bete i jakoś końcowy efekt mnie nie podniecił, a StarCitizen nawet w założeniach mnie nie rusza.Czekam na coś nowego w formie X3 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts