Riess Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Z forum projektu.CytatThe game compression and asset removal is unlikely to yield such high gains that we will be able to reduce our client size to 30-40gb. The size and number of assets that are left to deliver means that our client size is much more likely to be 100gb.100GB, heh, w tej chwili mam 80GB wolnego na maszynie której używam do grania (a mam tam dysk 1tb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 + z miesiąc pobierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 W sumie to ostatnio waga coraz większej ilości tytułów przekracza 30gb (dla przykładu GTA V w wersji PC'towej waży ok 65gb), ale z setką się szczerze jeszcze nie spotkałem . Gra jest rozbudowana i nadal jest poszerzana o dodatkowe opcję, lecz optymalizacji do najlepszych nie mogę zaliczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi