chak510 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Jako ,偶e na tym forum nie by艂o mnie baaaardzooo d艂uuuuugggoooo pojawi艂y si臋 u mnie pewne problemy :/Zamierzam (w tej w艂a艣nie chwili ) zakupi膰 t膮 gr臋 ... Ale wr贸膰 ! Nie kupisz tej gry ! Czemu ? Bo TC nie masz ! Jak to (ulubione wasze przekle艅stwo) nie mam !? jest zainstalowane ! No ale nie masz i nie kupisz koniec kropka !Mam nadziej臋 ,偶e dostatecznie wyja艣ni艂em m贸j problem .( TC posiadam , lecz nie zosta艂a zakupiona przez steam tylko normalnie daaaawno temu )Edit.1Przepraszam ,ale problem rozwi膮za艂em (sprzeda艂em tam jeden itemek z cs:go i kupi艂em war packa ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 No to przep艂aci艂e艣. Wystarczy艂o zarejestrowa膰 pude艂kow膮 wersj臋 TC na Steamie, aby otrzyma膰 darmow膮 wersj臋 steamow膮 TC i dokupi膰 do niej AP na Steamie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Aj tam na csgo lounge zarabia si臋 krocie i te 7 euro to nic po za tym mia艂em X :Antologia i nie zawiera艂a kod贸w do rejestracji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Zdaje si臋 偶e komu艣 uda艂o si臋 uzyska膰 ten kod pisz膮c do polskiego wydawcy (Cenege?).Tak czy siak dobry zakup, wart du偶o wi臋cej ni偶 tej 7 euro Dzi臋ki modowi dodaj膮cemu fabu艂y znane z TC w AP praktycznie nic nie tracisz, a zyskujesz dost臋p do wi臋kszej ilo艣ci mod贸w, ulepszony interfejs i walki OOS i sporo innych mniejszych usprawnie艅. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Z tymi modami, to raczej nas odwr贸t. Tylko XRM ma wersje dla AP. XTC ma nie autoryzowan膮 wersj臋 pod AP, a pozosta艂e du偶e mody by艂y tworzone dla TC i tak pozosta艂o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 Wiem , 偶e dobry zakup promocja by艂a to czemu nie skorzysta膰 ? Tylko teraz musz臋 rozkmini膰 jak instalowa膰 skrypty , bo si臋 niestety zapomnia艂em :/ . Po za tym AP ja traktuj臋 jako mod do TC , lub mo偶e bardziej jako DLC . Gratuluj臋 Yacku z okazji 9k post贸w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 AP "siedzi" w katalogu addon i tam musisz instalowa膰 mody i skrypty, a nie w katalogu g艂贸wnym gry. Inaczej nie b臋d膮 dzia艂a膰 w AP. Dzi臋ki, nawet nie wiedzia艂em, 偶e tak ma艂o mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 Pami臋tam jeszcze jak mia艂e艣 5k post贸w ( to chyba za czas贸w ACTA by艂o )Edit NPC B jest dost臋pny w wersji zip ? Bo Plugin Manager nie chc臋 znale藕膰 AP , (TS znalaz艂 od razu ,a jak偶e ,ale AP ... PFFFF na co to komu ! w czy艣ciocha b臋dziesz gra膰 ! ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 NPC nie ma w. .ZIP. Z tego co pami臋tam, bo PM nie u偶ywamy, jest w nim opcja do zaznaczenia w jak膮 gr臋 gramy (TC/AP), wskazuj膮c katalog z AP nale偶y poda膰 katalog g艂贸wny gry, bo tam jest plik exe AP.Je艣li to nie pomo偶e, to zawsze mo偶esz wypakowac pliki skryptu przy pomocy PM (package Explorer) i r臋cznie zainstalowa膰 (przekopiowac) je do odpowiednich katalog贸w.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 W dniu 15.03.2015 o 13:17, Yacek napisa艂:Z tymi modami, to raczej nas odwr贸t. Tylko XRM ma wersje dla AP. XTC ma nie autoryzowan膮 wersj臋 pod AP, a pozosta艂e du偶e mody by艂y tworzone dla TC i tak pozosta艂o.Chodzi艂o mi o te nowsze, tworzone wy艂膮cznie pod AP lub oferuj膮ce z nim wi臋cej funkcji, np LU czy XRM. XTC zawsze mo偶na zainstalowa膰 na TC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 (edited) Dzi臋ki panowie za pomoc Granie w X3 AP zach臋ci艂o mnie do przeczytania jeszcze raz (23-25 raz ) dziennika bojowego Yacka Edit A "Magiczne imi臋 " dzia艂a w X3 ap ? Edited March 15, 2015 by chak510 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Dzia艂a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 No wydaj臋 si臋 ,偶e dzia艂a , ale po klikni臋ciu F12 nic si nie dzieje (opr贸cz screena ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 W dniu 15.03.2015 o 20:05, chak510 napisa艂:No wydaj臋 si臋 ,偶e dzia艂a , ale po klikni臋ciu F12 nic si nie dzieje (opr贸cz screena )Je艣li dobrze wpisa艂e艣 "Magiczne imi臋" masz dost臋p do edytora w menu na pasku bocznym. Zobacz do ustawie艅 jak膮 operacje masz przypisan膮 dla klawisza F12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts