chak510 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jako ,że na tym forum nie było mnie baaaardzooo dłuuuuugggoooo pojawiły się u mnie pewne problemy :/Zamierzam (w tej właśnie chwili ) zakupić tą grę ... Ale wróć ! Nie kupisz tej gry ! Czemu ? Bo TC nie masz ! Jak to (ulubione wasze przekleństwo) nie mam !? jest zainstalowane ! No ale nie masz i nie kupisz koniec kropka !Mam nadzieję ,że dostatecznie wyjaśniłem mój problem .( TC posiadam , lecz nie została zakupiona przez steam tylko normalnie daaaawno temu )Edit.1Przepraszam ,ale problem rozwiązałem (sprzedałem tam jeden itemek z cs:go i kupiłem war packa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No to przepłaciłeś. Wystarczyło zarejestrować pudełkową wersję TC na Steamie, aby otrzymać darmową wersję steamową TC i dokupić do niej AP na Steamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Aj tam na csgo lounge zarabia się krocie i te 7 euro to nic po za tym miałem X :Antologia i nie zawierała kodów do rejestracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Zdaje się że komuś udało się uzyskać ten kod pisząc do polskiego wydawcy (Cenege?).Tak czy siak dobry zakup, wart dużo więcej niż tej 7 euro Dzięki modowi dodającemu fabuły znane z TC w AP praktycznie nic nie tracisz, a zyskujesz dostęp do większej ilości modów, ulepszony interfejs i walki OOS i sporo innych mniejszych usprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Z tymi modami, to raczej nas odwrót. Tylko XRM ma wersje dla AP. XTC ma nie autoryzowaną wersję pod AP, a pozostałe duże mody były tworzone dla TC i tak pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wiem , że dobry zakup promocja była to czemu nie skorzystać ? Tylko teraz muszę rozkminić jak instalować skrypty , bo się niestety zapomniałem :/ . Po za tym AP ja traktuję jako mod do TC , lub może bardziej jako DLC . Gratuluję Yacku z okazji 9k postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 AP "siedzi" w katalogu addon i tam musisz instalować mody i skrypty, a nie w katalogu głównym gry. Inaczej nie będą działać w AP. Dzięki, nawet nie wiedziałem, że tak mało mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Pamiętam jeszcze jak miałeś 5k postów ( to chyba za czasów ACTA było )Edit NPC B jest dostępny w wersji zip ? Bo Plugin Manager nie chcę znaleźć AP , (TS znalazł od razu ,a jakże ,ale AP ... PFFFF na co to komu ! w czyściocha będziesz grać ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 NPC nie ma w. .ZIP. Z tego co pamiętam, bo PM nie używamy, jest w nim opcja do zaznaczenia w jaką grę gramy (TC/AP), wskazując katalog z AP należy podać katalog główny gry, bo tam jest plik exe AP.Jeśli to nie pomoże, to zawsze możesz wypakowac pliki skryptu przy pomocy PM (package Explorer) i ręcznie zainstalować (przekopiowac) je do odpowiednich katalogów.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W dniu 15.03.2015 o 13:17, Yacek napisał:Z tymi modami, to raczej nas odwrót. Tylko XRM ma wersje dla AP. XTC ma nie autoryzowaną wersję pod AP, a pozostałe duże mody były tworzone dla TC i tak pozostało.Chodziło mi o te nowsze, tworzone wyłącznie pod AP lub oferujące z nim więcej funkcji, np LU czy XRM. XTC zawsze można zainstalować na TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Dzięki panowie za pomoc Granie w X3 AP zachęciło mnie do przeczytania jeszcze raz (23-25 raz ) dziennika bojowego Yacka Edit A "Magiczne imię " działa w X3 ap ? Edytowane 15 Marca 2015 przez chak510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 No wydaję się ,że działa , ale po kliknięciu F12 nic si nie dzieje (oprócz screena ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 W dniu 15.03.2015 o 20:05, chak510 napisał:No wydaję się ,że działa , ale po kliknięciu F12 nic si nie dzieje (oprócz screena )Jeśli dobrze wpisałeś "Magiczne imię" masz dostęp do edytora w menu na pasku bocznym. Zobacz do ustawień jaką operacje masz przypisaną dla klawisza F12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi