LeWaR Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Lecę Cobrą i napatoczył się z przeciwka Sidewinder. Wpadł na maskę i eksplodował. Szybkie oględziny... nic się nie stało, piloci, nic się nie stało. Lakier porysowało tylko....Braliście tak statki na maskę?Nie zdążyłem nawet do niego wystrzelić, tak więc nie zaliczyło mi zestrzelenia i nagrody za gościa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 jedna z moich taktyk wlasnie tak wyglada, koles leci skanuje mnie a ja robie boosta i chwile przed staranowaniem zaczynam go ostrzeliwac, wiele wrogich npc padlo w ten sposob .A ostatnio jakis NPC w eaglu mnie wyciagnal z warpa.. nawet nie wiem kiedy pozbawil mnie oslon i prawie 40% kadluba..... ostrzeliwal mnie z multicannona i railguna. NPC po patchu 1.1 to cholerni snajperzy jesli chodzi o celne strzaly z railgunow 100% skotecznosci.Swiezo po wprowadzeniu patcha moja cobra spokojnie sciagalem anakondy elite z misji killerskich ale pare dni temu 3 misje killerskie skonczyly sie dla mnie smiercia z powodu awarii reaktora ( nie zostal zniszczony, po prostu przestal pracowac ), nie mam pojecia do konca o co chodzi ale albo AI nauczylo sie celowac w podsystemy albo wprowadzili awarie uszkodzonych podsystemow statkow ). Dziwnie to wygada 3x z rzedu zostac zabity w ten sposob majac ok 75% kadluba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi