Misza601 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Czy jest jakiś skrypt umożliwiający łączenie wszystkich stacji w kompleks w danym sektorze niwelujący ograniczenie odległości od siebie stacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kojarzę tylko to: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=225042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Można tez zainteresować się Litcube Saturn Complex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KryH Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zbudowałem kompleks składający się z 367 stacji i byłem z siebie dumny do momentu rozpoczęcia lotu. W sektorze z tym monstrum nie byłem zbyt bardzo zdziwiony ale po skoku do innego już tak. Płynność gry na procesorze dwurdzeniowym zmieniła się w pokaz slajdów. Doradzam save, save i jescze raz save przed takimi budowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Nie jestem pewien, ale chyba x3 obsługiwał tylko 1 rdzeń, nie wiem czy w AP coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 AP też używa tylko jednego rdzenia.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi