deedol Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Ściągnąłem launchera ale po otrzymaniu kodu weryfikacyjnego i jego wpisaniu nadal nie mogę się zalogować!.Znów wysyła następny kod i tak wkoło Macieju!! Zna ktoś rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 glupie pytanie, ale kupiles gre? Bo ja pamietam jak myslalem ze zostalo wypuszczone demo gdzie mozna bylo sobie polatac w tutorialach, niestety pomylilem sie ( bo takie demo nigdy dostepne nie bylo) i mialem dokladnie to samo co Ty. Ciagle logowanie sie i wysylanie kodu weryfikacyjnego dopiero jak kupilem gre moglem sie normalnie zalogowac i odpalic gre tzn tutorial bo robilem preordera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deedol Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 W dniu 21.01.2015 o 16:15, nezumi napisał:glupie pytanie, ale kupiles gre? Bo ja pamietam jak myslalem ze zostalo wypuszczone demo gdzie mozna bylo sobie polatac w tutorialach, niestety pomylilem sie ( bo takie demo nigdy dostepne nie bylo) i mialem dokladnie to samo co Ty. Ciagle logowanie sie i wysylanie kodu weryfikacyjnego dopiero jak kupilem gre moglem sie normalnie zalogowac i odpalic gre tzn tutorial bo robilem preordera Nie głupie, jak najbardziej na miejscu NIe kupiłem bo własnie launcher nie działał a gra juz w koszyku siedzi domslałem sie ze to co moze byc to ale ryzykowac nie chcialem wiec zapytalem , dzieki za odpowiedz.... Pozdrawiam Dee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jak nie kupiłeś gry to launcher nie odpali ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts