deedol Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ściągnąłem launchera ale po otrzymaniu kodu weryfikacyjnego i jego wpisaniu nadal nie mogę się zalogować!.Znów wysyła następny kod i tak wkoło Macieju!! Zna ktoś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 glupie pytanie, ale kupiles gre? Bo ja pamietam jak myslalem ze zostalo wypuszczone demo gdzie mozna bylo sobie polatac w tutorialach, niestety pomylilem sie ( bo takie demo nigdy dostepne nie bylo) i mialem dokladnie to samo co Ty. Ciagle logowanie sie i wysylanie kodu weryfikacyjnego dopiero jak kupilem gre moglem sie normalnie zalogowac i odpalic gre tzn tutorial bo robilem preordera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deedol Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 W dniu 21.01.2015 o 16:15, nezumi napisał:glupie pytanie, ale kupiles gre? Bo ja pamietam jak myslalem ze zostalo wypuszczone demo gdzie mozna bylo sobie polatac w tutorialach, niestety pomylilem sie ( bo takie demo nigdy dostepne nie bylo) i mialem dokladnie to samo co Ty. Ciagle logowanie sie i wysylanie kodu weryfikacyjnego dopiero jak kupilem gre moglem sie normalnie zalogowac i odpalic gre tzn tutorial bo robilem preordera Nie głupie, jak najbardziej na miejscu NIe kupiłem bo własnie launcher nie działał a gra juz w koszyku siedzi domslałem sie ze to co moze byc to ale ryzykowac nie chcialem wiec zapytalem , dzieki za odpowiedz.... Pozdrawiam Dee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak nie kupiłeś gry to launcher nie odpali ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi