dominik55 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 witamodkryłem ziemski sektory - kurcze jakie one są piękne a przy wlocie do Ziemi muzyka dech zapiera - niestety statki są na czerwono a stacje nie pozwalają dokować , stąd moje pytanie jak sprawdzić jaką mam reputacje u ziemian i jak ją poprawić ( skoro nie można handlować z nimi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 1. W trakcie gry ESC-Rozgrywka-Ustawienia sztucznej inteligencji- druga pozycja Notoriety zmianiasz na Tak i widzisz reputacje u ziemian, zmieniasz ponownie na Tak widzisz reputację u Yaki, w XTM 0.7.4 przy kolejnych zmianach parametru widać również reputacje u Xenków i Krzaków 2. Poczytaj ten temat: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=193307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi