facemob Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Lewar a można powiększyć ładowność Sidewindera? Śmiech się przyznawać ale grę mam od BETY a kupiłem dokładnie w lipcu i nie wiem Moim wytłumaczeniem jest brak czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 facemob, da sie powiekszyc ladownie w saidwinderze ale nie o duzo... max chyba chyba do 10t ale latasz bez oslon z oslonami chyba 6-8t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
facemob Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 W dniu 3.01.2015 o 16:33, kammeleon napisał:Wymień skaner i osłony na ładownie , zawsze to więcej towaru wejdzieTylko pozbywanie się skanera na początku gry to chyba średni pomysł?W dniu 6.01.2015 o 15:56, nezumi napisał:facemob, da sie powiekszyc ladownie w saidwinderze ale nie o duzo... max chyba chyba do 10t ale latasz bez oslon z oslonami chyba 6-8tŚwietnie. Na której stacji jest taka możliwość? Bo póki co grę zacząłem w Bose Station i odkryłem LT15.. ileś tam ALe nie widzę w stacjch powiększania ładowności? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 najlepiej na stacjach typu hight tech, a jak nie to na kazdej stacji wchodzisz w outfiting ( o ile oferuje taka mozliwosc i najlepiej na duzych stacjach ) i szukasz modolow do zainstalowania , to sa moduly niskiego poziomu wiec powinny byc prawie na kazdej stacjico do skanera... to wydaje mi sie spokojnie mozesz z niego zrezygnowac na poczatku gry, raczej on Ci sie nie przyda, jesli nagle bedzie Ci potrzebny to spokojnie mozesz go odkupic, na modulach nic nie tracisz jesli chodzi o kupno / sprzedaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
facemob Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 BO jak tylko zacząłem grę wziałem misje by coś dostarczy i miałem sektor unexplored i musiałem poskanować trochę. Chyba, że jest inna metoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Posty wydzielone z innego tematu. Proszę trzymać się tematów. Moja cierpliwość się kończy i każde następne posty nie związane z tytułem tematu, będą kasowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts