facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Lewar a można powiększyć ładowność Sidewindera? Śmiech się przyznawać ale grę mam od BETY a kupiłem dokładnie w lipcu i nie wiem Moim wytłumaczeniem jest brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 facemob, da sie powiekszyc ladownie w saidwinderze ale nie o duzo... max chyba chyba do 10t ale latasz bez oslon z oslonami chyba 6-8t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W dniu 3.01.2015 o 16:33, kammeleon napisał:Wymień skaner i osłony na ładownie , zawsze to więcej towaru wejdzieTylko pozbywanie się skanera na początku gry to chyba średni pomysł?W dniu 6.01.2015 o 15:56, nezumi napisał:facemob, da sie powiekszyc ladownie w saidwinderze ale nie o duzo... max chyba chyba do 10t ale latasz bez oslon z oslonami chyba 6-8tŚwietnie. Na której stacji jest taka możliwość? Bo póki co grę zacząłem w Bose Station i odkryłem LT15.. ileś tam ALe nie widzę w stacjch powiększania ładowności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 najlepiej na stacjach typu hight tech, a jak nie to na kazdej stacji wchodzisz w outfiting ( o ile oferuje taka mozliwosc i najlepiej na duzych stacjach ) i szukasz modolow do zainstalowania , to sa moduly niskiego poziomu wiec powinny byc prawie na kazdej stacjico do skanera... to wydaje mi sie spokojnie mozesz z niego zrezygnowac na poczatku gry, raczej on Ci sie nie przyda, jesli nagle bedzie Ci potrzebny to spokojnie mozesz go odkupic, na modulach nic nie tracisz jesli chodzi o kupno / sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 BO jak tylko zacząłem grę wziałem misje by coś dostarczy i miałem sektor unexplored i musiałem poskanować trochę. Chyba, że jest inna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Posty wydzielone z innego tematu. Proszę trzymać się tematów. Moja cierpliwość się kończy i każde następne posty nie związane z tytułem tematu, będą kasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi