Riess Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Panowie, prawda to że jak ktoś nas rozpyka w PvP, nasz statek przepada z całą inwestycją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tak. Ale wracasz do ostatniej stacji jakiej byłeś.Pierwszy statek masz na wypożyczeniu. Co następne kupisz, odzyskujesz za 10% ceny, więc warto mieć trochę kasy w banku Gram z joyem, klawiaturą i myszką. Czasami z prędkości "cruse" próbują mnie wybić "interdykcją", ale ostatnio im sie nie udaje Opanowałem sztukę ucieczki, fajna sprawa. Trzeba w celowniku trzymać punkt ucieczki i czekać, aż niebieski pasek się naładuje i wskakujemy z powrotem w cruza. Przez ten wyścig po 10.000 funciaków niektórzy walą do wszystkiego co lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 W dniu 4.01.2015 o 11:45, LeWaR napisał:Tak. Ale wracasz do ostatniej stacji jakiej byłeś.Pierwszy statek masz na wypożyczeniu. Co następne kupisz, odzyskujesz za 10% ceny, 10%? masakra jakaś, w takim razie ciesze się z preordera bo ja mam 5% wartości, a teraz latam aspem którego polisa wynosi 1.5mln cr ( polisa gołego aspa prosto do dilera to jakies 380k cr)... i wczoraj rozbiłem się na stacji .Ciekawe jest to ze albo będzie możliwe, albo jest możliwe dla wybrańców ubezpieczenie towaru W dniu 4.01.2015 o 11:45, LeWaR napisał:Przez ten wyścig po 10.000 funciaków niektórzy walą do wszystkiego co lata.hehe jak ktoś ma aspiracje to niech się spieszy, jakiś koleś własnie walnął elite w walce podobno nie jest to fejk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi