Riess Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Panowie, prawda to że jak ktoś nas rozpyka w PvP, nasz statek przepada z całą inwestycją? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Tak. Ale wracasz do ostatniej stacji jakiej byłeś.Pierwszy statek masz na wypożyczeniu. Co następne kupisz, odzyskujesz za 10% ceny, więc warto mieć trochę kasy w banku Gram z joyem, klawiaturą i myszką. Czasami z prędkości "cruse" próbują mnie wybić "interdykcją", ale ostatnio im sie nie udaje Opanowałem sztukę ucieczki, fajna sprawa. Trzeba w celowniku trzymać punkt ucieczki i czekać, aż niebieski pasek się naładuje i wskakujemy z powrotem w cruza. Przez ten wyścig po 10.000 funciaków niektórzy walą do wszystkiego co lata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 W dniu 4.01.2015 o 11:45, LeWaR napisał:Tak. Ale wracasz do ostatniej stacji jakiej byłeś.Pierwszy statek masz na wypożyczeniu. Co następne kupisz, odzyskujesz za 10% ceny, 10%? masakra jakaś, w takim razie ciesze się z preordera bo ja mam 5% wartości, a teraz latam aspem którego polisa wynosi 1.5mln cr ( polisa gołego aspa prosto do dilera to jakies 380k cr)... i wczoraj rozbiłem się na stacji .Ciekawe jest to ze albo będzie możliwe, albo jest możliwe dla wybrańców ubezpieczenie towaru W dniu 4.01.2015 o 11:45, LeWaR napisał:Przez ten wyścig po 10.000 funciaków niektórzy walą do wszystkiego co lata.hehe jak ktoś ma aspiracje to niech się spieszy, jakiś koleś własnie walnął elite w walce podobno nie jest to fejk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts