Jump to content

Perma-strata statku w PvP?

Riess
 Share

Recommended Posts

Tak. Ale wracasz do ostatniej stacji jakiej byłeś.

Pierwszy statek masz na wypożyczeniu. Co następne kupisz, odzyskujesz za 10% ceny, więc warto mieć trochę kasy w banku 😀

Gram z joyem, klawiaturą i myszką. Czasami z prędkości "cruse" próbują mnie wybić "interdykcją", ale ostatnio im sie nie udaje 😀 Opanowałem sztukę ucieczki, fajna sprawa. Trzeba w celowniku trzymać punkt ucieczki i czekać, aż niebieski pasek się naładuje i wskakujemy z powrotem w cruza. Przez ten wyścig po 10.000 funciaków niektórzy walą do wszystkiego co lata.

W dniu 4.01.2015 o 11:45, LeWaR napisał:

Tak. Ale wracasz do ostatniej stacji jakiej byłeś.

Pierwszy statek masz na wypożyczeniu. Co następne kupisz, odzyskujesz za 10% ceny,

😉 10%? masakra jakaś, w takim razie ciesze się z preordera bo ja mam 5% wartości, a teraz latam aspem którego polisa wynosi 1.5mln cr ( polisa gołego aspa prosto do dilera to jakies 380k cr)... i wczoraj rozbiłem się na stacji 😛.

Ciekawe jest to ze albo będzie możliwe, albo jest możliwe dla wybrańców ubezpieczenie towaru

W dniu 4.01.2015 o 11:45, LeWaR napisał:

Przez ten wyścig po 10.000 funciaków niektórzy walą do wszystkiego co lata.

hehe jak ktoś ma aspiracje to niech się spieszy, jakiś koleś własnie walnął elite w walce 😀 podobno nie jest to fejk.