LeWaR Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam laptopa do Elity. Kupiłem z polskim malowaniem, dałem 250zł. Zgroza nie cena...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bez przesady, cena nie jest straszna. Tyle to kosztuje przeciętny tytuł na konsole, a tu mamy MMO pełna gębą w przeciwieństwie do wielu tytułów z tego gatunku, gdzie co miesiąc trzeba się wykaszleć z przynajmniej pięciu dych co daje jakieś 600 miesięcznie.Ja póki co popatrzę z boku, poczekam na jakieś dwa dodatki, patche i wówczas wejdę do akcji Fajnie też jakby tytuł wszedł na Steama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak na razie dla mnie ekstra! Latam i handluje od dwóch dni. Przy ładowności 4 tony za wiele nie wejdzie, ale czasami są fajne misje do przewozu. Zrobiłem może 6-7 transakcji i mam 6k w portfelu. Nieźle przy tej ładowności.Może założymy tutaj wątki dla grających?PS. Gra w pamięci zajmuje 780 MB u mnie.... nieźle jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 za 170zł dostaje się tylko klucz elektroniczny .?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammeleon Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wymień skaner i osłony na ładownie , zawsze to więcej towaru wejdzieW dniu 3.01.2015 o 16:30, FSEbola napisał:za 170zł dostaje się tylko klucz elektroniczny .??Nawet nie klucz . Trzeba się zarejestrować na stronie . Gra przypisana jest do konta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 W dniu 3.01.2015 o 16:33, kammeleon napisał:Nawet nie klucz . Trzeba się zarejestrować na stronie . Gra przypisana jest do konta .to za co płace.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Za frajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czy jest wersja polska? We Frontierze i FFE to mi specjalnie nie przeszkadzało, ale w ED niusy z Galnetu mają chyba spore znaczenie.I drugie pytanie: czy można to kupić tylko na stronie http://www.elitedangerous.com/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 W dniu 20.01.2015 o 21:49, Lucek napisał:Czy jest wersja polska? We Frontierze i FFE to mi specjalnie nie przeszkadzało, ale w ED niusy z Galnetu mają chyba spore znaczenie.I drugie pytanie: czy można to kupić tylko na stronie http://www.elitedangerous.com/ ?Z tego co się orientuje wyłącznie przez oryginalną stronę.Podobno ma być polska wersja, na razie jej nie ma. Jeżeli masz angielski na przeciętnym poziomie + słownik, spokojnie dasz radę. Na początku jednak najwięcej zabawy będzie z nauką latania, walki i lądowania - warto porządnie przejść przez samouczki do czasu, aż nie opanujesz elementarnych zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jest ju z na Steamie. Cena 49,99 euro. Bez polskiej wersji. Wygląda cudnie....więc na pewno kupię, jak ciut stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Gra jak najbardziej warta tych pieniędzy. Dla niezdecydowanych krótka prezentacja https://www.youtube.com/watch?v=4fN9J_ZshHMPS: Gameplay głównie skupiony na modelu walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kupię, kiedy zejdzie poniżej 100 cebulionów. Tymczasem Barben i spółka będą musieli kupować Ferrari z tego z kasy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak już się nakupują tych Ferrari i zjadą z ceny, a grę będzie posiadać więcej użytkowników XUDB to wypadałoby utworzyć jakąś społeczność w grze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mnie tam te klimaty kręcą, więc gdy pojawi się na steam w rozsądnej promocji, to myślę, że kupię. A wtedy z pewnością się tu odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tam pieprzoty, że droga. Kosztuje tyle, co byle gniot na konsole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 tyle, że byle gniota na konsole możesz kupić i odsprzedać i wyjdzie cię 20-30zł za premierówkę - niestety ale przy obecnym skarzeniu steamem i innymi wynalazkami wymagającymi kont mogą sobie dyktować ceny, jakie chcą... osobiście kupie, jak a) zejdzie poniżej 100zł (wersja pudełkowa ofc) i najważniejsze b ) będzie tryb offline - kto by go nie stworzyła tak btw. to ten cały wszechświat siedzi na serwerach, czy jest lokalnie na kompie, a multi polega tylko na synchronizacji wielu (max 32?) graczy, coś ala nakładanie się na siebie gier wielu graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A powiedzcie mi jeszcze czy coś wiadomo o ewentualnej polskiej dystrybucji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 W dniu 9.04.2015 o 22:28, Cerber napisał:tyle, że byle gniota na konsole możesz kupić i odsprzedać i wyjdzie cię 20-30zł za premierówkę - niestety ale przy obecnym skarzeniu steamem i innymi wynalazkami wymagającymi kont mogą sobie dyktować ceny, jakie chcą... osobiście kupie, jak a) zejdzie poniżej 100zł (wersja pudełkowa ofc) i najważniejsze b ) będzie tryb offline - kto by go nie stworzyła tak btw. to ten cały wszechświat siedzi na serwerach, czy jest lokalnie na kompie, a multi polega tylko na synchronizacji wielu (max 32?) graczy, coś ala nakładanie się na siebie gier wielu graczy?Musiałbyś zapytać na forum ED. BO podczas BETA testów Polscy gracze spotykali się w jednym miejscu i wspólnie latali W dniu 19.04.2015 o 20:24, szczekan napisał:A powiedzcie mi jeszcze czy coś wiadomo o ewentualnej polskiej dystrybucji?A chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Decyzja już dawno zapadła, oczywiście, że kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 BO mam na sprzedaż Swoją. Nie mam czasu na granie w tą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 słucham uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jest tylko online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam witam. Dawno mnie nie było i całkiem zapomniałem Gra oczywiście nadal na sprzedaż. Proszę pisać na maila marcin0218@gazeta.pl bo tutaj bywam raz na miesiąc...Gra sprzedana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tino Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam. Gdyby ktoś chciał, to mogę sprzedać swoje konto z grą. Gra kupiona przy okazji niedawnej promocji na steam. Przyczyna prozaiczna. Granie wymaga czasu, a ja go w najbliższym czasie nie będę miał. Oczywiście chodzi o konto Elite a nie steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi