LeWaR Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Gdyby ktoś mnie szukał w Elite to niech szuka nicka.... LeWaRPozdrawiam lataczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak się znajdzie jakaś forumowa grupa to się pisze, nawet mogę zresetować save Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zaraz założę grupę XUDB [EDIT]Niestety można założyć grupę pod nazwą własnego nicka z gry. Tak więc założyłem grupę LEWAR.Jeśli ktoś chętny do polatania to podawajcie swoje nicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 W dniu 3.01.2015 o 15:52, LeWaR napisał:Zaraz założę grupę XUDB [EDIT]Niestety można założyć grupę pod nazwą własnego nicka z gry. Tak więc założyłem grupę LEWAR.Jeśli ktoś chętny do polatania to podawajcie swoje nicki.to jest cos na zasadzie, gildii, ??? czy tylko grupa smialków obijajacych sie o asteroidy pod kryptonimem ''lewar''?? sa jakieś funkcje?? ...dodatkowe profity??...zadania??.... czy tylko jeden za wszystkich wszyscy za jednego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 ... nie mam zielonego pojęcia do czego to służy.... ale można w wyszukiwarce poszukać. Można dodawać znajomych. Co dalej? Jak ktoś się odezwie to powiem co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 teoretycznie grupa/znajomi ma na celu utrzymanie ludzi w tych samych instancjach i praktycznie tylko tyle ( przynajmniej na razie ), co i tak średnio działa albo prawie w ogóleLewar będę dzisiaj odpalał elitke to Cie poszukam jak coś to mam taki sam nick jak tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Latam koło POTRITI / KREMAINN. To jakieś 100Ly od Ciebie. Z podstawowym napędem nie mogę się stamtąd wyrwać. Przy 4 T ładowni za wiele nie zarobie. Mam 14k i zakupiony lepszy power plant i power distributor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Próbowałem napisać do Ciebie kilka razy, ale genialny system komunikacji działa wybiorczo tzn.. często nie działa , mam nadzieje ze to jakoś poprawia bo jest to frustrujące. Potrzebujesz jakiejś kasy ? Jakby co mogę wspomóc dając 400-500k cr w towarze ( powinno starczyć na cobre + ubezpieczenie + jakaś lepsza bron bo cobra kosztuje jakieś 400k).Jeśli natomiast wolisz zdobywać kasę sam to pamiętam ze dosyć szybko zarobiłem kasę na misjach typu zwożenie black boxow, albo military technology itp, ikonka z takimi walcami jakby. lecisz do systemu ( a często nawet nie musisz, bo możesz to zrobić tez w systemie którym aktualnie jesteś ) i polujesz na USSy ( undefine singal source ) czasami za pierwszym razem a czasami za 20 razem, zbierasz 1-4 kontenery które latają w przestrzeni i wracasz na stacje i masz np 10-15k kasy z misji. Misje takie najlepiej brać na małych stacjach bo towar jest nielegalny a tam jeszcze nigdy mi sie nie zdarzyło żebym został zeskanowany. Na duzych stacjach zazwyczaj jest ochrona która często skanuje statki i tam trzeba uważać.Z takich sugestii dobrze jest nauczyć się zawczasu kiedy nie masz nic lepszego od saidwindera jak lądować po cichu ( silent running ) na duże stacje, później jest to mega przydatne tylko trzeba zainwestować w heat sinki one kosztują chyba około 2-3k cr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Do handlu zapraszam do http://xudb.pl/topic/2734-jak-zarobic-kase/Dzięki za propozycje.To na USS trzeba brać misje?? Offtop sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 CMDR Kłos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 facemob, hmm w nazwie masz polskie litery ktorych gra nie lapie ;p, a przy probie wyszukania cmdr Klos wywala mi Klos71, czy to Ty?Lewar na ussy nie musisz brac misji, chodzi o to ze tak z 50% misji robi sie w ussach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gra łapie polskie litery przynajmniej w nazwie pilota w grze mam CMDR Kłos Powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 dziwne bo jak wpisuje kłos to wywala mi k3los a to znaczy ze nie lapie polskich liter, ale moze dlatego ze mam zangielszczonego windowsa, zeby mi dzislalo rozpoznawanie mowy. Wiec jak cos to szukaj nezumi to bede ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W dniu 6.01.2015 o 17:03, nezumi napisał:dziwne bo jak wpisuje kłos to wywala mi k3los a to znaczy ze nie lapie polskich liter, ale moze dlatego ze mam zangielszczonego windowsa, zeby mi dzislalo rozpoznawanie mowy. Wiec jak cos to szukaj nezumi to bede jaHmm zapytam na polskim forum elite. Bo rozumiem, że próbujesz mnie wyszukać?Co do windowsa to też nie mam nic z angielszczonego.. tzm mam po prostu oryginalnego Windows 8.1 Jak w lipcu kupiłem betę to też na forum ktoś mówił że nie mogę być kłos jak się dopisałem do listy pilotów ale zaraz ktoś poprawił że moge i jak kupowałem i rejestrowałem to literkę "ł" dałem bez problemu.https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=26384 tutaj temat na forum o mojej nazwie. Tak dawno było że nie pamiętam co dalej robiłem ale w grze widzę siębie z literką "ł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rzeczywiście.. na forum odpisali mi:https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=26542&page=70Jestem jako Becker ileś tam. Jutro napiszę do supportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Do LEWARA zgłosi się strobos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Lewar Ty grasz solo czy na open play? bo wlasnie jestem w sytemie madynmana i probuje do Ciebie napisac, ale ani nie moge sie przebic do Ciebie na czacie ani nie widzialem Cie na stacji ani obok stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 ok, jakby co to bede miał popołudniami właczonego gadulca.Dzięki za graty na nowy statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Mam pytanie, czy ktos z Was gra w trybie solo? Glownie pytanie kieruje do Krutka za ktorym latam juz drugi dzien zeby sie przywitac i ni cholery nie jestem w stanie na niego trafic..Lewar wiem ze gra w trybie open..Ja caly czas gram w trypie open i w solo nie mam zamiaru odpalac chyba ze przez nieuwage facemob jak tam status zmiany nicku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Gram open. Wczoraj nic nie mogłem ci odpisać "in game". Ta komunikacja do dupy jest. Dlatego mam GG włączone i gram w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nezumi Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 no wlasnie wczoraj udalo mi sie napisac bo widzialem ze wiadomosci dochodza, ale po chwili zobaczylem ze sie wylogowales heh.Kurcze mam nadzieje ze w nadchoodzacym patchu 1.1 cos zrobia z tym bo to jest jakas masakra, czat dziala kiedy chce i jak chce ;-/.Ok Lewar zapamietam next time jak zobacze ze jestes w grze to wale na GG do Ciebie , moze uda sie wspolnie jakies misje killerskie porobic jak bedziesz chcial sobie zrobic przerwe od robienia transportu rarow pprzy okazji pobawie sie anakonda w wersji bojowej bo handel troche mi sie przejadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deedol Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 W dniu 5.01.2015 o 23:28, LeWaR napisał:Latam koło POTRITI / KREMAINN. To jakieś 100Ly od Ciebie. Z podstawowym napędem nie mogę się stamtąd wyrwać. Przy 4 T ładowni za wiele nie zarobie. Mam 14k i zakupiony lepszy power plant i power distributor.Tez tam latam grasz jeszcze ?? Ja mam nick Deestruktor, zamierzam sie przyłaczyc do jakieś wiekszej grupy najlepiej polskiej. pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Masz profil na FB? Dodam Cię do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 W tamtym tygodniu kupiłem Elite gdy była jeszcze promocja, teraz przy weekendzie trochę pograłem i stwierdzam, że mimo początkowej niechęci to gra jest niezła i gdy już opanowałem sterowanie na klawiaturze (na razie nie mam w planach drążków czy padów) to walka z NPC-ami daje frajdy mimo, że to wyzwanie.Jak dobrze widzę LeWaR rok temu zaczął niedaleko mnie bo latam wokół Eravate, czyli w sumie po sąsiedzku do Potriti(mam tam tylko 25 tyś nagrody za moją głowę, więc jestem tam tylko przelotem ).Co macie na FB, bo musiałbym zakładać tam konto.Mam tak z 600k oszczędności i zanim zacznę szaleć z zakupami chciałbym posłuchać porad tych co latają dłużej.EDIT: Nick taki jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi