Silverus001 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam,zna ktoś może z was statystyki wszystkich broni poza rakietami? ,bo z nimi problemu nie ma bo na forum znalazłem odpowiednie posty dotyczące rakiet, taki spis co pokazuje siłę działa poszczególnego działu alfa beta i gamma,bardzo to by było przydatne nie tylko dla mnie ale także dla nowych graczy ,którzy szukają odpowiedzi która broń jest skuteczna np: czy WMP Beta nadaję się na liniowe statki do zwalczania innych liniowych statków ,taki spis by się bardzo przydał.z góry dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 http://roguey.co.uk/x3/help/lasers.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverus001 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 dzięki wielkie naprawdę dużo mi to rozjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi