Riess Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Trudno mi w to uwierzyć, ale informacja potwierdzona:http://www.cdaction.pl/news-40448/cd-action-012015---rozwiazanie-srodowego-przecieku.htmlJeśli ktoś nie zna tego klasyka, zachęcam do spróbowania, bo gra w singlu przyjemna (acz krótka) do dziś zachowała masę miodu w multiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 O kurde! Dzięki wielkie za info! Bierę z miejsca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzięki, znając życie pewnie bym przegapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Też wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Freelancerowy CD-Action już w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Kupiłem Freelancera z CDA, zainstalowałem moda Crossfire 2.0 i powiem że świetna gra, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Też kupiłem, ale nie było czasu zainstalować. Jak wrócę z rodzinnego tournee w niedzielę to może do tego siądę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Coś ten crossfire2.0 nie odpala u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi