wobiektywie5 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Uszanowanko wszystkim forumowiczom, jestem tu nowy Przybyłem oczywiście z Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Wujek Google dobrze radzi.Witam na pokładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radocki88 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witamy na pokładzie.A tak w sumie... to którym i czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 W dniu 12.03.2015 o 00:06, Peroox napisał:Witamy na pokładzie.A tak w sumie... to którym i czego?W brygu.To są spamerskie konta. Rejestrujesz takie, podajesz w profilu adres www do własnej strony i piszesz jeden post. Dzięki temu Google w miarę szybko znajduje twój profil i zauważa link do strony której ruch chcesz nakręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi