Riess Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Grudzień i styczeń to czas spływania rachunków z XuDB, niestety w tym roku będę mieć z tym problem, bo zrobił mi się cyrk ze zleceniem i będę musiał przebiadować do następnego.3 grudnia upływa termin faktury na 215 zł. 100 zł mogę pokryć z własnej kieszeni i w tym momencie kończą mi się pieniądze. W styczniu przychodzi faktura za domenę, 120 zł. Więc mam dziurę w budżecie na 235zł.Nie lubię prosić o cudze ale zależy mi na utrzymaniu XuDB przy życiu. Chociaż X'y mają obecnie ciche dni, uważam skupioną na XuDB społeczność i wiedzę za cenną, dlatego proszę wszystkich którzy są w stanie wesprzeć projekt finansowo o przelewy na mój rachunek:Rafał Pitoń, PKO Intelligo50 1020 5558 1111 1676 2310 0072Dziękuję wszystkim za wsparcie dla naszego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jak zwykle wsparcie udzielone. Transfer Kredytów z Banku Teladiańskiego wykonany.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mam wypłatę pod koniec miesiąca to coś podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glouver Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dalej z google linki kierują do stron z wirusem.Może to być powód małej społeczności.Btw, to ile już jest?bo, np. 115/3=40zł.Można się dogadać i polać z wirtuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 W dniu 21.11.2014 o 21:48, glouver napisał:Btw, to ile już jest?W tej chwili brakuje 15 zł do opłaty za serv.W dniu 21.11.2014 o 21:48, glouver napisał:Dalej z google linki kierują do stron z wirusem.Ponownie wyczyściłem pliki, zobaczymy na jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Server opłacony! Dziękuję Yackowi i Lewarowi za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Następny cel:Opłata za domenę (120zł do 24 stycznia). Ile osób jest zainteresowanych udziałem w zrzutce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 dorzuciłem 20 zła na marginesie tu jest tyle ważnych dla graczy informacji i ta strona jest taką reklamą EGO Soft, że powinni was dofinansować.Może warto ich o to zapytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Swego czasu bylimy tu solą w oku dla Egosoftu i wątpię, aby wychylili się ze swojej norki ....PS. Złom sprzedany, 40 cr przetransferowano na konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Domena została przedłużona, dziękuję wszystkim za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi