Jump to content

Ranga u Tel. (Duuży Problem) / Wykorzystanie Statków (Dużo M2

Vrozaksen
 Share

Recommended Posts

Na samym początku wyskoczę z może nie aż takim istotnym ale bardzo uciążliwym problemem. Przypadkowo moja flota (1x Atlas, 3x I, 2x K, 6x C/Q 1x Jokahoma, a także tona korwet) w sektorze telanidian urządziła sobie rzeźnię, a dokładnie flota patrolowała sobie Scale Plate Green i wpadła spooro xenków, no to ok zaczęli ich tam tłuc, aż tu nagle słyszę w tle "You list reputation"... No jak się wkur..., zaglądam do SPG a tam 2 kondory pomalowane na czerwono... No ogólnie całe Siły Zbrojne Telanidian. Chwilowo stoję z rangą Bankrut 38% co uniemożliwia mi dokowanie u Tel., a także wykonanie 2 fabuł (HQ, Przełamanie barier). Teraz pytanie. Jak odzyskać rangę w miarę szybko? Najlepiej bez magicznego imienia.

Gram X3AP + BP + XRM1.30 + NPC Bailing + SCS.

Drugie pytanie jest proste lecz męczące. posiadamy statki takie jak:

M2: 2x Atlas + 2x Z + 4x I 2x K + 1x Tytan

M1: 3x J (Nigdy lotniskowców nie używałem wiec proszę tu o pomoc jak je dobrze wykorzystać

M7: Kilkadziesiąt C Q, parę G, no i tam jeszcze trochę innych

M6: 4-8sztuk bo to ni mocne ni wytrzymałe

M3: M4: M5: 0

No i 1 TL, a do tego Mój Kosogon prywatny 😉

Jak wykorzystać te statki?? (Chwilowo 2x Z i 3x J prowadze do M148 aby zamontować napędy skokowe, jedyne statki z napedami u mnie to Kosogon, 2 Atlasy i TL Orka)

Bardzo dziękuje za podpowiedzi i pomoc.

PS. Mam HUB i kompleks ważek nic więcej 😀

PS2. Mam 1mld kredytów, jak je wykorzystać?

Pamiętaj, jeden temat, jeden problem. Nie tworzymy tematów zbiorczych z litania pytań, nie taka jest idea forów.

Magiczne imię nie pomoże ci w szybkim podniesieniu reputacji, chyba że umiesz pisać skrypty w SE.

Jak szybko podnieść reputację u danej rasy? Tyle razy o tym było. Niszczyć wrogów tej rasy w jej sektorach. Przeleć się do Grand Exchange i zniczcz kilka, kilkanaście statków Xenonów i masz problem z głowy. Również wykonywanie misji dla danej rasy szybko podnosi reputację u niej.

Masz SCS, czy SCS suitę? Ten drugi skrypt pozwala przekazywać zdobyte, kupione itp. statki wybranej rasie w zamian za wzrost reputacji u niej.

Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia.