gazownik Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ostatni raz w x3tc grałem z 1,5 roku temu. Coś ostatnio skłoniło mnie by wrócić do nałogu;)I teraz się zastanawiam czy wrócić do zasłużonego tc? Czy do chwalonego ap? A może pora zacząć grać w źle ocenianą najnowszę odsłonę?Czym różni się apod tc?Co poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Od czytania forum. Masz opinie o Rebirth. A różnice miedzy TC i AP są opisane tu: http://xudb.pl/topic/2126-nowe-rozwiazania-w-ap/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazownik Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Czytam, ale to suche fakty. Chodzi mi o odczucia. Jaki jest TC to wiem, czy AP jest lepszy? Tylko o to chodzi.Bo jeżeli to są jedyne zmiany to zmodowany TC lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A zmodowany AP jeszcze lepszy. Na przykład jeśli chodzi o XRM to pewne rozwiązania jakie dodaje ten mod dostępne są tylko w AP.Porównywanie typu TC+mody vs czyste AP jest bez sensu. Porównywać można tylko czyste wersje gier.Dochodzi też aspekt techniczny, AP może wykorzystać więcej niż 4GB pamięci, co zdecydowanie wpływa na płynność gry, szczególnie zmodowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Post ocenzurowany na prośbę Yacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 O czyliW dniu 20.09.2014 o 21:16, Yacek napisał:A zmodowany AP jeszcze lepszy. Na przykład jeśli chodzi o XRM to pewne rozwiązania jakie dodaje ten mod dostępne są tylko w AP.Porównywanie typu TC+mody vs czyste AP jest bez sensu. Porównywać można tylko czyste wersje gier.Dochodzi też aspekt techniczny, AP może wykorzystać więcej niż 4GB pamięci, co zdecydowanie wpływa na płynność gry, szczególnie zmodowanej.O czyli AP chodzi lepiej niż X3TC, ważna informacja, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W dniu 21.09.2014 o 13:48, gulip napisał:O czyliO czyli AP chodzi lepiej niż X3TC, ważna informacja, dziękiJeśli masz system 64bit i więcej niż 4GB pamięci to AP skrzętnie z niej skorzysta co wpłynie poprawnie na płynność gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mam Wina HP 64 bit i 8 gb ramu także AP chyba niedługo zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja właśnie w trakcie powrotu. Znowu się zatopiłem w kosmosie. Noc zarwana, w pracy ledwo żyję, ale kupiłem Tygrysa - mój pierwszy M7. Piękna bestia.Żadna nowa gra nie potrafi mnie wciągnąć na tak długi czas.Ale na temat - gram w X3 Albion Prelude z modem XRM - bardzo polecam - pierwszą poważną (dłuższą) grę zacząłem własnie z tą konfiguracją.Ale - mam problemy ze ściągnięciem skryptów - wydaje się, że strona, na której były przechowywane - padła. A może to chwilowy problem?np.: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=218088 - i tu download nie działaStatystyki broni dla XRM też nie działają: http://www.strikingsoftware.com/xrmstats.html - odnośnik "weapons"Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 W dniu 21.09.2014 o 17:49, gulip napisał:Mam Wina HP 64 bit i 8 gb ramu także AP chyba niedługo zakupię Co to jest Win HP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 To jest Wina HP. Ciekawe jaka będzie za to kara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Eh... .Windows Home Premium...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 W dniu 28.09.2014 o 21:22, LeWaR napisał:Eh... .Windows Home Premium......Eh... Vista, 7 czy 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi