SzacunJP Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mam problem nie wiem jak zrobić misie z [Dostarcz L do Stacji Badawczej Beryll, Albion Alpha] ta misja jest związana z xenonami będę się jeszcze pytał o inne misje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammeleon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Też miałem kłopot z tą misją . Statek pojawił się w sektorze Grand Exchange nawet bez załogi po jakimś czasie . Staraj się pisać poprawnie ortograficznie , aż razi w oczy " pomurzcie " ,do szkoły nie chodzisz czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Poprawiłem błąd ort. w tytule tematu, bo oczy bolały.W dniu 27.04.2014 o 15:12, kammeleon napisał:Statek pojawił się w sektorze Grand Exchange nawet bez załogi po jakimś czasie .U mnie też, choć dla mnie to nic nowego (NPC BA), ale zdziwiłem się bo akurat w sektorze nie było inwazji Xenońskiej. Więc pewnie kod misji ułatwia sprawę tym co nie mogą zdobyć L-ki.L-ka to statek klasy M3, bardzo łatwy do zdobycia bez skryptów. Choć raczej odradzam wybierać się po niego do sektora Xenońskiego. Lepiej szukać misji patroli sektorowych i liczyć na łut szczęścia że na patrolu spotkamy Xenonów. Jeśli juz spotkamy, to polować na L-ki.No i wytrwałości w polowaniu.Pamiętam jak w X3 Reunion, po wgraniu patcha 2.5 postanowiłem polatać LX-em, bo ludzie go zachwalali (i słusznie). W dwóch grach zdobyłem LX-y dopiero za 25 podejściem do walki z LX. Wszystkie 24 wcześniej spotkane walczyły do końca, dopiero 25 poddała się. Ale jaka satysfakcja z tego była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzacunJP Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wbiłem do tego sektora pojawia mi się ten statek tylko z załogą + 40 innych xenon;ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 W dniu 28.04.2014 o 19:12, SzacunJP napisał:Wbiłem do tego sektora pojawia mi się ten statek tylko z załogąXenoński statek z załogą! Jesteś pierwszym w historii, który ma okazję zobaczyć Xenonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To zacznij go bić i spróbuj przejąć nawalając w niego tak długo aż go zniszczysz, albo załoga sama się wyniesie.I jeżeli mówimy o Xenonach czyli AI, to najpewniej byłby to system... chociaż mógłby też to być cyborg-pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Pamiętaj, że misje fabuły są tylko po to by nauczyć cię grac w grę. Ta ma nauczyć cię zdobywać i przejmować obce statki. Potem będziesz mógł na tym nieźle zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi