SzacunJP Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Mam problem nie wiem jak zrobić misie z [Dostarcz L do Stacji Badawczej Beryll, Albion Alpha] ta misja jest związana z xenonami będę się jeszcze pytał o inne misje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kammeleon Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Też miałem kłopot z tą misją . Statek pojawił się w sektorze Grand Exchange nawet bez załogi po jakimś czasie . Staraj się pisać poprawnie ortograficznie , aż razi w oczy " pomurzcie " ,do szkoły nie chodzisz czy co? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Poprawiłem błąd ort. w tytule tematu, bo oczy bolały.W dniu 27.04.2014 o 15:12, kammeleon napisał:Statek pojawił się w sektorze Grand Exchange nawet bez załogi po jakimś czasie .U mnie też, choć dla mnie to nic nowego (NPC BA), ale zdziwiłem się bo akurat w sektorze nie było inwazji Xenońskiej. Więc pewnie kod misji ułatwia sprawę tym co nie mogą zdobyć L-ki.L-ka to statek klasy M3, bardzo łatwy do zdobycia bez skryptów. Choć raczej odradzam wybierać się po niego do sektora Xenońskiego. Lepiej szukać misji patroli sektorowych i liczyć na łut szczęścia że na patrolu spotkamy Xenonów. Jeśli juz spotkamy, to polować na L-ki.No i wytrwałości w polowaniu.Pamiętam jak w X3 Reunion, po wgraniu patcha 2.5 postanowiłem polatać LX-em, bo ludzie go zachwalali (i słusznie). W dwóch grach zdobyłem LX-y dopiero za 25 podejściem do walki z LX. Wszystkie 24 wcześniej spotkane walczyły do końca, dopiero 25 poddała się. Ale jaka satysfakcja z tego była. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzacunJP Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 Wbiłem do tego sektora pojawia mi się ten statek tylko z załogą + 40 innych xenon;ów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 W dniu 28.04.2014 o 19:12, SzacunJP napisał:Wbiłem do tego sektora pojawia mi się ten statek tylko z załogąXenoński statek z załogą! Jesteś pierwszym w historii, który ma okazję zobaczyć Xenonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peroox Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 To zacznij go bić i spróbuj przejąć nawalając w niego tak długo aż go zniszczysz, albo załoga sama się wyniesie.I jeżeli mówimy o Xenonach czyli AI, to najpewniej byłby to system... chociaż mógłby też to być cyborg-pilot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Pamiętaj, że misje fabuły są tylko po to by nauczyć cię grac w grę. Ta ma nauczyć cię zdobywać i przejmować obce statki. Potem będziesz mógł na tym nieźle zarobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts